Τα κοσμήματα είναι ίσως ο πιο απλός τρόπος με τον οποίο μπορούμε να ανανεώσουμε τις εμφανίσεις μας. Μπορούν να ζωντανέψουν ένα απλό ντύσιμο ή να προσθέσουν λίγη επιπλέον λάμψη στην εμφάνιση σας. Ψάχνετε για ωραία κοσμήματα; Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και θα βρείτε σίγουρα κάτι που ταιριάζει στο στυλ σας. Από κλασικές επιλογές που είναι εντελώς διαχρονικές μέχρι μοντέρνα κομμάτια που μπορούν να ευχαριστήσουν όλους.

Κοσμήματα με χρώμα

Θα παρατηρήσετε ότι τα κοσμήματα γίνονται όλο και πιο συναρπαστικά! Πάρτε για παράδειγμα τα χρώματα και το σχέδιο. Τα μοντέρνα σχέδια είναι πιο εμφανή και έχουν παίξει βασικό ρόλο στη δημιουργία νέων κοσμημάτων. Αν ψάχνετε για κάτι λίγο ασυνήθιστο, προσθέστε λίγο χρώμα στα κοσμήματά σας.

Κολιέ με κρεμαστά σύμβολα

Όπως παρατηρήσατε, η τάση φέτος είναι να φοράτε κολιέ με κρεμαστά σύμβολα. Αυτό το κολιέ με τον κύκνο σε χρυσό χρώμα συνδυάζει μοντέρνα και πιο κλασικά στοιχεία. Στις πρώτες επιλογές είναι και τα κολιέ με χοντρές αλυσίδες. Επίσης, τα διπλά και τριπλά κολιέ.

Χειροπέδες

Τα βραχιόλια-χειροπέδες έχουν γίνει πιο δημοφιλές επιλογή την τελευταία δεκαετία. Παρακάτω σας έχουμε τρεις κομψές επιλογές αν φυσικά είστε φαν των συγκεκριμένων βραχιολιών.

Statement σκουλαρίκια

Η τάση των statement σκουλαρικιών είναι εδώ για να μείνει! Αυτό περιλαμβάνει οποιοδήποτε σκουλαρίκι με υπερβολή, όπως μακριά σκουλαρίκια, έντονα χρώματα ή πέτρες. Τέτοια κοσμήματα πρέπει να ταιριάζουν με τα υπόλοιπα στοιχεία της εμφάνισης. Δεν θα θέλατε να φορέσετε κάτι πολύ τολμηρό και φανταχτερό όταν συνδυάζεται με κάτι κομψό και λεπτό.