Με τόσες πολλές τάσεις στα κοσμήματα που κυκλοφορούν σήμερα, μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζετε ποιες αξίζουν την προσοχή σας. Ευτυχώς, παρακολουθούμε ένας τις τάσεις και μπορείτε να τις δείτε τώρα.

Μακριά, πολύχρωμα κολιέ 

Λατρεύουμε τα πολύχρωμα κολιέ με χάντρες ή κρυστάλλους κοσμημάτων των οποίων το μήκος μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα. Είναι τόσο διασκεδαστικά κοσμήματα που είναι το τέλειο καλοκαιρινό αξεσουάρ, ειδικά αν όλα σας τα outfits είναι σε ουδέτερες αποχρώσεις ή μαύρο χρώμα.

Mismacthed ear stacks

Δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό από το να κάνεις πολλά διαφορετικά piercings στα αυτιά σου και να δημιουργήσεις τους δικούς σας συνδυασμούς. Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις τους συνδυασμούς σκουλαρικιών ειδικά σε τρύπες που γίνονται σε άλλες περιοχές εκτός από τον λοβό.

Βραχιόλια ποδιού

Αγαπάμε την αλυσίδα στον αστράγαλο λόγω της παιχνιδιάρικης και σέξι πινελιάς της. Μπορείτε να πάρετε χάντρες, γούρια ή ακόμα και κρυστάλλους κοσμημάτων στην αλυσίδα. Τα βραχιόλια στον αστράγαλο μπορούν σίγουρα να αναβαθμίσουν την καλοκαιρινή σας εμφάνιση.

Heart-shaped jewelry

Φέτος, οτιδήποτε σε σχήμα καρδιάς είναι μια τεράστια τάση. Συνδέεται με την αιώνια αγάπη και συμβολίζει πολλά σπουδαία πράγματα.