Τα σκουλαρίκια τον χειμώνα είναι από τα αξεσουάρ που θα αναδείξουν πραγματικά όλα τα look. Ακόμα κι αν δεν έχετε τρύπες στα αυτιά σας υπάρχουν σκουλαρίκια με κλιπ ή ear cuffs τα οποία στερεώνονται στο αυτί σου. Ποιες όμως είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στα σκουλαρίκια φέτος τον χειμώνα;

Τα σκουλαρίκια συμπλέγματος

Μοιάζουν με τα καρφωτά σκουλαρίκια γιατί κουμπώνουν στο αυτί αλλά διαφέρουν εξωτερικά.  Τα καρφωτά σκουλαρίκια αποτελούνται από ένα πολύτιμο λίθο ενώ τα σκουλαρίκια συμπλέγματος αποτελούνται από πολλούς πολύτιμους λίθους σε διαφορετικά μεγέθη, υφές  και χρώματα.

Τα σκουλαρίκια jacket

Το κάτω μέρος του σκουλαρικιού κουμπώνει πίσω από το αυτί πάνω στο καρφωτό σκουλαρίκι και κρέμεται κάτω από το λοβό.  Το κάτω μέρος μπορεί να αφαιρεθεί τελείως ή να αλλάξει για να ταιριάζει με τη διάθεση σας.

Τα σκουλαρίκια ear climbers

Πρωτοεμφανίστηκαν πριν λίγα χρόνια και αποτελούν τη συνέχεια της μανσέτας.  Είναι μακριά σχέδια που φτάνουν ως τα μισά του αυτιού.

Τα σκουλαρίκια ear cuff

Αυτά τα σκουλαρίκια καλύπτουν ολόκληρο το αυτί από το λοβό μέχρι την κορυφή.  Μπορούν να συνδυαστούν με άλλα σκουλαρίκια και συνήθως δεν περιέχουν κρεμαστά διακοσμητικά .  Είναι ιδανικά για όλες τις γυναίκες αφού δε χρειάζεται να έχεις τρύπες στα αυτιά σου για να τα φορέσεις. Είναι ένα πολύ διακριτικό και κομψό κόσμημα που δε θα θες να το βγάζεις από πάνω σου!