Το καλοκαίρι δεν τελείωσε ακόμα! Η αφόρητη ζέστη δεν έχει σταματήσει και η μυρωδιά της θάλασσας ή ακόμα και της πισίνα σας δελεάζει να φορέσετε το νέο σας μπικίνι και να κατευθυνθείτε προς την παραλία.  Φυσικά, πρέπει να έχετε αξεσουάρ. Οι μέρες που θα μπορούσατε απλά να φορέσετε ένα μαγιό, έχουν περάσει πολύ καιρό, χρειάζεστε κοσμήματα.

Αν το διαβάζετε αυτό, πολύ πιθανόν είναι να θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την τάση των πολλών στρώσεων που αυξάνεται αυτή τη σεζόν. Ακόμη και η Vogue έχει προβλέψει ότι η τάση θα κυριαρχήσει φέτος και κατά τη γνώμη μας θα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην παραλία. Οπότε έχουμε επιλέξει 4 τρόπους για το πως να φορέσεις κολιέ με στρώσεις για την παραλία αυτό το καλοκαίρι και ελπίζουμε ότι θα βρείτε αυτό που σας αρέσει ανάμεσα στις επιλογές μας.

4 τρόποι να φορέσεις κολιέ με στρώσεις στην παραλία

Διακόσμησε το μαγιό σου με μενταγιόν και με κολιέ με στρώσεις με διακοσμητικά κέρματα.

Με ένα κλασικό μαύρο μπικίνι, δεν μπορεί να πάει τίποτα στραβά. Τα μενταγιόν και τα κέρματα είναι ιδιαίτερα χαριτωμένα όταν φοριούνται σε στρώσεις. Επίσης είναι εντυπωσιακά όταν λάμπουν από τις ακτίνες του ήλιου.

Photo by: perlita.gr

Μακριά κολιέ με στρώσεις που να ταιριάζουν με φορέματα για παραλία

Το στυλ boho είναι μία από τις καλύτερες επιλογές μόδας για μια μέρα στην παραλία. Τα κολιέ με στρώσεις μπορούν επίσης να συνδυαστούν με ένα μεταλλικό τατουάζ, για μια πιο ανάλαφρη εμφάνιση. Προσθέστε ένα τέτοιο κολιέ για να ολοκληρώσετε το look σας!

Photo by: perlita.gr

Ψηλόμεσα τζιν σορτσάκια συνδυασμένα με μαγιό

Τα ψηλόμεσα τζιν σορτς μπορούν να ταιριάζουν με οποιοδήποτε χρώμα μαγιό. Συνδυάζοντας τα με τα σωστά βραχιόλια και περιδέραια, ολόκληρο το outfit μπορεί να είναι κατάλληλο ακόμη και για μια εμφάνιση σαββατοκύριακου. Μην φοβάστε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε οποιοδήποτε κολιέ αλυσίδας σας για ένα τέλειο φινίρισμα με στρώσεις.

Συνδυάστε το με το ρόμπερ σας

Μια άλλη ενδιαφέρουσα πρόταση για ρούχα για την παραλία είναι το ρόμπερ. Ένα ανοιχτόχρωμο ρόμπερ θα ταιριάζει απόλυτα με το όμορφο μαύρισμα σας. Ταιριάζοντας το με ένα κολιέ σαν αυτό, μπορείτε να κάνετε την εμφάνιση σας πιο λαμπερή!

Ελπίζουμε οι προτάσεις μας να σας φάνηκε ενδιαφέρον και να εμπνευστήκατε, γιατί μέσα σε λίγα λεπτά μπορείτε να αναβιώσετε, να δημιουργήσετε, να σχεδιάσετε ή ακόμα και να εμπνεύστε άλλους απλά συνδυάζοντας μερικά από τα αγαπημένα σας κολιέ με τα καλοκαιρινά σας ρούχα! Κυριαρχήστε στον κόσμο της μόδας και των αξεσουάρ σαν επαγγελματίας και μπορείτε πραγματικά να σχεδιάσετε κάποια ξεχωριστή και διαχρονική εμφάνιση!