Στο σημερινό blog, θα δούμε 5 εύκολες συμβουλές για να αναδείξετε την εμφάνισή σας.

1.Συμβουλή

Μπορείτε να κάνετε τη βάση σας πιο φρέσκια και σταθερή με το beauty blender και το setting spray σας . Αφού εφαρμόσουμε τη βάση μας, ψεκάζουμε το πρόσωπο με το setting spray και είτε βρέχουμε ένα beauty blender με νερό είτε setting spray για να ταμπονάρουμε τη βάση. Έτσι η βάση μας θα βγει πιο φυσική και θα διαρκέσει περισσότερο.

2.Συμβουλή

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το κραγιόν σας ως ρουζ. Επιλέγουμε ένα ροζ χρώματος, κρεμώδες κραγιόν. Απλώστε το ψηλά στα ζυγωματικά. Μπορεί στην αρχή να φαίνεται έντονο, αλλά όταν το εφαρμόσουμε θα φαίνεται πολύ φυσικό. Tο δουλεύουμε λίγο με τα δάχτυλά μας, έπειτα παίρνουμε το beauty blender μας και το ενσωματώνουμε στη βάση μας. Το setting spray μπορεί επίσης να μας βοηθήσει να απλώσουμε καλύτερα το κραγιόν.

3.Συμβουλή

Μπορείτε να πετύχετε ένα αποτέλεσμα Botox και να ανορθώσετε το βλέμμα σας απλά αλλάζοντας το σχήμα των φρυδιών σας. Αυτό θα το πετύχετε αν βάψετε τα φρύδια σας από πάνω αντί από κάτω.

4.Συμβουλή

Για να έχετε μια καθαρή βάση, μπορείτε να ξεκινήσετε με το μακιγιάζ των ματιών σας και να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ με τη βάση σας.

5.Συμβουλή

Σε σημεία που γυαλίζετε ή που δεν είναι σταθερά (όπως το T ή κάτω από τα μάτια) μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πούδρα setting που χρησιμοποιείται για να σταθεροποιεί και όχι κάλυψη. Με ένα πινέλο πούδρας και μικρή ποσότητα setting powder, απλώστε σε σημεία που μπορεί να τρέχουν κατά τη διάρκεια της ημέρας ή μπορεί να γυαλίζουν.