Ακριβώς όπως υπάρχουν ορισμένα ρούχα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της, υπάρχουν και κάποια κλασικά κοσμήματα που προσθέτουν λάμψη και κομψότητα στα ρούχα γραφείου μιας γυναίκας, σε μια επίσημη εμφάνιση και στα casual ρούχα. Δεδομένου ότι λίγες από εμάς έχουν τον προϋπολογισμό για ένα νέο βραχιόλι για κάθε εμφάνιση, θέλουμε κομμάτια που ταιριάζουν με όλες μας τις εμφανίσεις. Η μόδα μας διδάσκει ότι είναι καλύτερο να επενδύουμε σε αντικείμενα που θα διαρκέσουν και θα απολαύσουμε για χρόνια, και ακόμη περισσότερο. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποια κοσμήματα πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στη συλλογή της.

1. Πέρλες

Οι πέρλες είναι το μικρό μαύρο φόρεμα των κοσμημάτων. Με το εξαιρετικά θηλυκό σχήμα και την κολακευτική λάμψη τους, τα μαργαριτάρια είναι εμβληματικά και φαίνονται υπέροχα με σχεδόν τα πάντα. Οι πέρλες είναι ιδανικές για ειδικές περιστάσεις όπως αποφοιτήσεις και γάμους και ανεβάζουν τα καθημερινά σας ρούχα σε άλλο επίπεδο. Αν νομίζετε ότι το παραδοσιακό λευκό είναι βαρετό, να ξέρετε ότι οι πέρλες υπάρχουν σε πολλά χρώματα, συμπεριλαμβανομένου και του χρυσού.

2. Σκουλαρίκια μονόπετρα

Όπως λέει και το ρητό, τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας. Τα σκουλαρίκια με μονόπετρο θα σας δώσουν μια διακριτική λάμψη σε όλες σας τις εμφανίσεις. Πηγαίνουν με τα πάντα, από τζιν μέχρι επαγγελματικά ρούχα, και αμέσως μας κάνουν να φαινόμαστε κομψές και καλοντυμένες.

3. Χρυσοί κρίκοι

Οι χρυσοί κρίκοι είναι τόσο διαχρονικά όσο τα μονόπετρα σκουλαρίκια. Ο χρυσός είναι πάντα λαμπερός και συμπληρώνει τα πάντα, από casual έως επίσημη ενδυμασία. Το απλό, στρογγυλό σχήμα των κρίκων υποδηλώνει την ολότητα και το άπειρο. Οι επιλογές είναι άπειρες όσο το σχήμα του και θεωρούνται κλασικά. Οι κρίκοι πηγαίνουν υπέροχα στα μακριά μαλλιά όσο και στα κοντά. Για μια καθημερινή εμφάνιση μπορείτε να φορέσετε το κόκκινο κραγιόν σας και τους χρυσούς κρίκους σας.

4. Κολιέ με μενταγιόν

Το λιγότερο είναι συχνά περισσότερο, και αυτό συμβαίνει με ένα κολιέ με μενταγιόν. Μια απλή, λεπτή αλυσίδα σε συνδυασμό με ένα υπέροχο μενταγιόν ολοκληρώνει το ντύσιμό σας χωρίς υπερβολές. Ένας άλλος λόγος για να αγαπάτε τα μενταγιόν: τείνουν να είναι φιλικά προς τον προϋπολογισμό, ενώ εξακολουθούν να μας δίνουν στυλ και κομψότητα. Ένα μενταγιόν μπορεί να φορεθεί μόνο του ή στρώσεις με άλλα κολιέ.

5. Βραχιόλι ριβιέρα (ή τένις)

Τα βραχιόλια ριβιέρα είναι ιδανικά για τις σημερινές ενεργές γυναίκες που ζουν πολυάσχολες ζωές. Είναι κλασσικά και διαχρονικά κομμάτια, με διακριτική φινέτσα και συχνά φοριούνται πολλά μαζί. Το συγκεκριμένο σχέδιο ξεκίνησε ήδη από τα 20s, αν και τότε ήταν γνωστό ως «eternity bracelet», δηλαδή βραχιόλι αιωνιότητας.