Τα statement σκουλαρίκια είναι, μια δήλωση για οποιαδήποτε εμφάνιση, η οποία μπορεί να είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αποφεύγουν αυτό την τολμηρή επιλογή κοσμήματος. Είτε πρόκειται για ασημένιους πολυελαίους, υπερμεγέθη μαργαριταρένια καρφωτά σκουλαρίκια, είτε για ένα σύμπλεγμα γιγάντιων ψεύτικων διαμαντιών, το styling γύρω από τα statement σκουλαρίκια μπορεί να είναι μια πρόκληση.

Λοιπόν, πώς δημιουργείς μια καλαίσθητη εμφάνιση με ένα τόσο τολμηρό αξεσουάρ; Το κλειδί είναι να διατηρήσετε την ισορροπία στις επιλογές στυλ σας. Ακολουθούν μερικές συμβουλές:

1.Ένα απλό top

Ένα σκουλαρίκι δήλωσης είναι σαν το γλάσο πάνω από ένα κέικ. Αν και τα σκουλαρίκια είναι το αστέρι της παράστασης, είναι εξίσου σημαντικό να δημιουργήσετε έναν καθαρό καμβά με την μπλούζα σας για ισορροπία. Τα σκουλαρίκια δήλωσης μιλούν από μόνα τους, οπότε επιλέξτε μια μπλούζα που δεν έχει μοτίβα ή διακοσμήσεις που θα ανταγωνίζονται για προσοχή.

2.Να μην υπάρχουν άλλα statement αξεσουάρ

Αποφύγετε να προσθέσετε οποιαδήποτε άλλα κομμάτια statement στο σύνολο σας. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να ταιριάξετε με ένα κολιέ δήλωσης, αλλά αποφύγετε να φοράτε πάρα πολλά τολμηρά κοσμήματα. Στην πραγματικότητα, αποφύγετε τα κολιέ συνολικά, καθώς η εστίαση στα σκουλαρίκια σας είναι ο στόχος.

3.Πιάστε τα μαλλιά σας ψηλά

Συνδυάστε τα statement σκουλαρίκια σας με ένα κλασικό κότσο ή μια κομψή αλογοουρά. Μεγάλα μαλλιά συν μεγάλα σκουλαρίκια ουρλιάζουν δεκαετία του 1980, και μερικά πράγματα είναι καλύτερα να μείνουν στο παρελθόν. ένας απλός κότσος είναι πιο μοντέρνος.

4.Τολμηρό κραγιόν και cat eye eyeliner

Επειδή το υπόλοιπο στυλ σας είναι πιο minimal, κάντε ένα τολμηρό μακιγιάζ. Ένα έντονο κόκκινο κραγιόν θα υποστηρίξει τα statement σκουλαρίκια σας, ενώ ταιριάζει επίσης στη συνολική σας εμφάνιση. Και για τα μάτια, δοκιμάστε ένα ρετρό cat eye eyeliner, είναι τολμηρό αλλά εκλεπτυσμένο και ιδανικό για αυτό το look.

5.Απλά αξεσουάρ

Μπορείτε να φανταστείτε αυτή την εμφάνιση με μια υπερμεγέθη τσάντα; Ούτε κι εμείς μπορούμε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προτείνουμε τα υπόλοιπα αξεσουάρ σας να είναι minimal που δεν θα τραβούν την προσοχή από τα σκουλαρίκια σας.