Τα σκουλαρίκια, ειδικά, μπορούν να προσθέσουν μια συγκεκριμένη αίσθηση στυλ σε ότι φοράτε. Μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση ενός συνόλου απλώς αλλάζοντας τα προσωπικά σας κοσμήματα. Μπορείτε να φορέσετε σκουλαρίκια με ένα απλό παντελόνι ή ακόμα και ένα πουκάμισο και τζιν. Το σωστό είδος σκουλαρίκια μπορεί να ταιριάξει με το καθημερινό σας σύνολο χωρίς κανένα πρόβλημα.

Πραγματικά, τα σκουλαρίκια σας μπορούν να αλλάξουν τα πάντα. Επιδείξτε το αγαπημένο σας αξεσουάρ μόδας όποτε τα φοράτε. Εκφράστε τον εαυτό σας και προσελκύστε τα βλέμματα εκείνων που βρίσκονται γύρω σας όταν φοράτε τα πανέμορφα κοσμήματα. Χρησιμοποιήστε αυτές τις 5 συμβουλές για να βεβαιωθείτε ότι έχει διαλέξει το πιο πολύτιμο αξεσουάρ.

Επιλέξτε σκουλαρίκια που κολακεύουν το πρόσωπό σας

Το σχήμα του προσώπου σας μπορεί να υπαγορεύσει πόσο πολύ τα σκουλαρίκια σας θα κολακεύουν και θα τραβήξουν την προσοχή. Τα σωστά αξεσουάρ μπορούν να κάνουν την μεγάλη διαφορά στην εμφάνισή σας. Ακολουθούν μερικές από τις πιο κοινές μορφές προσώπου και προτάσεις για το σωστό είδος σκουλαρίκι.

Το ανεστραμμένο τρίγωνο χαρακτηρίζεται από φαρδύ μέτωπο και απαλά κωνικό πηγούνι. Για να εξισορροπήσετε το σχήμα του προσώπου σας, τραβώντας την προσοχή στα μάτια σας, επιλέξτε σκουλαρίκια σε στυλ δακρύων ή πολυελαίων.

Όσοι έχουν μικρή, λεπτή δομή οστών θα πρέπει να επιλέξουν λεπτεπίλεπτα στυλ σκουλαρικιών που συμπληρώνουν την ομορφιά τους. Τα μεγάλα ή χοντρά στυλ ξεπερνούν εκείνα με πιο όμορφα χαρακτηριστικά και σχήμα.

Εκείνοι με μεγάλα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και πιο συμπαγή δομή των οστών μπορούν να φορούν το μεγαλύτερο και πιο πλούσιο στυλ σκουλαρικιού. Η μεσαία οστική δομή θα συμπληρωθεί από ούτε ευαίσθητα, ούτε υπερβολικά μεγάλα στυλ. Μείνετε με στυλ μεσαίου μήκους  ή μεσαίου μεγέθους καρφωτά.

Σκουλαρίκια κατάλληλα για την περίσταση

Λάβετε υπόψη το χώρο στον οποίο θα φοράτε τα σκουλαρίκια σας. Εάν κατευθύνεστε στο γραφείο, επιλέξτε κάτι πιο συντηρητικό. Ένα κλασικό στυλ stud σκουλαρίκι ή κρεμαστό θα ήταν κατάλληλο. Μετά τις 5:00 μ.μ., ή για μια ειδική περίσταση, όπως ένα πάρτι διακοπών ή έναν γάμο, αφήστε τον εαυτό σας να λάμψει. Τα κρεμαστά σκουλαρίκια πολυελαίων, οι υπερμεγέθη κρίκοι και τα κρεμαστά σκουλαρίκια  επιτρέπουν στους ανθρώπους να γνωρίζουν ότι έχετε έρθει στο πάρτι!

Μην απομακρύνεστε πολύ από το προσωπικό σας στυλ

Είναι σημαντικό να μην απομακρυνθείτε από το προσωπικό σας στυλ. Αν τείνετε στο ρομαντικό, δαντελωτό, γυναικείο ρούχο, επιλέξτε ένα πιο καμπυλωτό και μαλακό σκουλαρίκι σε απαλά χρώματα. Τα δραματικά κορίτσια (ξέρετε ποια είστε) θέλουν να τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους. Οι “drama queens” φαίνονται καλύτερα σε γεωμετρικά σχήματα σκουλαρίκια, βαριά στολίδια και γωνιακά stud ή εντυπωσιακά κρεμαστά.

Οι καλλιτεχνικοί και δημιουργικοί τύποι ξέρουν να συνδυάζουν καλά τα χρώματα. Βελτιώστε το στυλ σας με σκουλαρίκια στις πιο φωτεινές αποχρώσεις. Για το κλασικό gala, εξαιρετικά κομψούς κρίκους και καρφωτά συμπληρώνουν το στυλ σας καλύτερα. Εάν προτιμάτε ένα χαλαρό και φυσικό στιλ, επιλέξτε minimal σκουλαρίκια που αντικατοπτρίζουν τα χρώματα που βρίσκονται στη φύση, ανοιχτά πράσινα, μπλε, κίτρινο, γαλάζιο και κεχριμπάρι.

Συμπληρώστε τα χρώματά σας

Μπορείτε να ορίσετε το χρώμα σας ως ψυχρό, ζεστό ή ουδέτερο από τους τόνους που βρίσκονται στην επιδερμίδα σας. Αναμφίβολα το αναγνωρίζετε όταν επιλέγετε κάτι να φορέσετε. Εάν έχετε ψυχρές αποχρώσεις, τότε το ροδάκινο πιθανώς δεν είναι το πιο κολακευτικό χρώμα σας. Προσέχετε την επιλογή των κοσμημάτων με την εύρεση του κατάλληλου ρουχισμού. Για παράδειγμα, εάν έχετε ζεστό τονισμένο δέρμα (κίτρινο ή ροδάκινο), τότε θα πρέπει να επιλέξετε σκουλαρίκια σε χρωματικό φάσμα που περιλαμβάνει χρυσό, χαλκό και μέλι, καθώς και κοράλλι και πράσινο της ελιάς.

Τα δροσερά ήπια άτομα έχουν μπλε ή πράσινο τόνους. Συμπληρώστε πιο δροσερούς τόνους με αποχρώσεις από ασήμι, μπλε, μοβ και τιρκουάζ. Τα ουδέτερα κορίτσια (εκείνα που δεν έχουν ούτε μπλε ούτε κίτρινο τόνο στην επιδερμίδα τους) φαίνονται καλύτερα όταν φορούν μεσαίο μπλε, κόκκινο ή νεφρίτη πράσινο. Είτε η δερματική σας απόχρωση αποτελείται από δροσερά, ζεστά ή ουδέτερα χρώματα, τα σκουλαρίκια είναι απολύτως μια δήλωση που αντικατοπτρίζει το υπέροχο σας στυλ. Η λάμψη των σκουλαρικιών συμπληρώνει κάθε στυλ ή σχήμα. Διακριτικά ή προχωρημένα, τα σκουλαρίκια σας θα προσθέτουν πάντα τη σωστή ποσότητα λάμψης.