Τα ear cuffs είναι κλασικά όσον αφορά τις τάσεις της μόδας, οπότε δεν είναι περίεργο που παραμένουν στις τάσεις  σιγά-σιγά καθώς πλησιάζει το τέλος του 2021. Πολλές από τις αγαπημένες μας διασημότητες και influencers έχουν ήδη αρχίσει να επιδεικνύουν τα νέα τους ear cuffs και μπορούμε μόνο να περιμένουμε να δούμε περισσότερα σχέδια για το επόμενο έτος.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να πιστεύουμε ότι το 2022 θα είναι hot τάση, και σε αυτό το άρθρο, θα τα δούμε όλα!

1.Γοητεία των 90’s

Τα ear cuffs ήταν στην μόδα στη δεκαετία του ’90, και εάν έχετε ακολουθήσει τις πρόσφατες τάσεις μόδας, ξέρετε ότι η μόδα της δεκαετία του ’90 επιστρέφει! Ειλικρινά, δεν παραπονιόμαστε, αφού εκείνες οι εποχές ήταν επαναστατικές για τη βιομηχανία της μόδας. Η δεκαετία του ’90 ήταν διασκεδαστική και μια δεκαετία δημιουργικότητας, με την εμβληματική πασαρέλα των σούπερ σταρ μοντέλων όπως η Kate Moss, η Naomi Campbell και η Cindy Crawford.

Λοιπόν, τα ear cuffs σίγουρα συνέβαλαν στις τότε τάσεις της μόδας, οπότε δεν είναι περίεργο που επιστρέφουν μαζί με τις υπόλοιπες ξεχωριστές δηλώσεις μόδας της δεκαετία του ’90.

2.Επέστρεψε στις πασαρέλες

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί το γεγονός ότι αυτά τα κοσμήματα έχουν εμφανιστεί σε φαινομενικά κάθε επίδειξη μόδας τους τελευταίους μήνες. Ό,τι εμφανίζεται στις πασαρέλες σύντομα θα βρει το δρόμο του προς την επικρατούσα τάση. Έτσι λειτουργεί η μόδα και πάντα λειτουργούσε.

Με αυτό κατά νου, μην εκπλαγείτε όταν δείτε όλους να φορούν ear cuffs. Είναι μια διαχρονική δήλωση μόδας που μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την εμφάνισή σας και δεν κάνει διακρίσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών. Ο καθένας μπορεί να φορέσει ear cuffs, καθώς έρχονται σε μια πληθώρα στυλ και μεγεθών.

3.Βοηθούν στη δημιουργία μοναδικών εμφανίσεων

Ένα άλλο μεγάλο πράγμα με τα ear cuffs είναι ότι μπορείτε να τα πάρετε σε οποιοδήποτε σχήμα θέλετε. Υπάρχουν διάφορα στυλ στο εμπόριο που να ταιριάζει σε κάθε στυλ, οπότε σίγουρα θα βρείτε κάτι που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Έτσι, αν αισθάνεστε ότι το στυλ σας λείπει από αυτόν τον παράγοντα “wow”, σκεφτείτε να προσθέσετε στο look σας τα ear cuffs! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιθανότατα θα δούμε περισσότερα αυτά τα κοσμήματα το 2022!

4.Οι influencers και οι διασημότητες τα αγαπούν

Αν περιηγείστε στη ροή instagram για να εμπνευστείτε, θα παρατηρήσετε γρήγορα ότι οι influencers αγαπούν τα ear cuffs! Το ίδιο ισχύει και για διασημότητες που έχουν φορέσει το κόσμημα ξανά και ξανά σε διάφορες εκδηλώσεις κόκκινου χαλιού.

Ας είμαστε ρεαλιστές, όλοι θέλουμε να ρίξουμε μια ματιά στις πιο μοντέρνες διασημότητες όταν θέλουμε να βελτιώσουμε το στυλ μας! Δεν υπάρχουν πολλά κοσμήματα που σας επιτρέπουν να το κάνουμε αυτό τόσο αβίαστα.

5.Τραβούν την προσοχή

Αν ψάχνετε τρόπους για να κάνετε το στυλ σας πιο αξέχαστο και εντυπωσιακό, τότε τα ear cuffs μπορεί να είναι ο νέος καλύτερος φίλος σας! Ένα τόσο μικρό κόσμημα μπορεί να κάνει τόσο ισχυρό αντίκτυπο και φαίνονται καταπληκτικά στις φωτογραφίες!

Φυσικά, όπως αναφέραμε προηγουμένως, υπάρχει μια τεράστια ποικιλία. Σας συμβουλεύουμε να αρχίσετε να ψάχνετε ήδη και να το κάνετε στο διαδίκτυο, καθώς είναι πολύ ασφαλέστερο τώρα, ενώ η πανδημία συνεχίζεται.

6.Δεν πονάν

Εάν έχετε ευαίσθητα αυτιά, τότε τα ear cuffs μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να φορέσετε σκουλαρίκια. Δεν χρειάζεται να τρυπήσετε τα αυτιά σας, οπότε αποφεύγετε τον κίνδυνο λοιμώξεων και πόνου που μπορεί να προκληθεί φορώντας κανονικά σκουλαρίκια. Φυσικά, το να συνηθίσετε να τα φοράτε μπορεί να είναι λίγο άβολο στην αρχή.