Το μαύρο φόρεμα έχει γίνει κλασικό κομμάτι της μόδας εδώ και δεκαετίες και έχει σχεδιαστεί για να είναι κομψό και απλό.  Για αυτό τον λόγο ταιριάζει σε κάθε περίσταση και μπορεί να συνδυαστεί σχεδόν με οποιοδήποτε κόσμημα.  Η επιλογή του αξεσουάρ μπορεί να σας δώσει ένα επίσημο ή έναν ανεπίσημο τόνο.  Παρακάτω έχουμε συλλέξει 7 διαφορετικά στυλ για να ταιριάξετε τα αξεσουάρ με το μαύρο φόρεμα σας.

Πέρλες

Διαθέτουν μια φωτεινή και πλούσια λάμψη σε κάθε γυναίκα.  Μπορείτε να τα βρείτε σε διάφορα μεγέθη και να τα φορέσετε σε καθημερινές και ειδικές περιστάσεις.  Τα μαργαριτάρια είναι ανθεκτικά και όμορφα.  Συνδυάστε τα με το μαύρο φόρεμα σας, ένα ζευγάρι σουέτ παπούτσια, ένα μικρό τσαντάκι με λευκές και μαύρες πέτρες και θα μοιάζετε σαν σταρ του Hollywood.

Χρωματιστοί πολύτιμοι λίθοι

Το μαύρο μπορεί να συνδυαστεί πραγματικά με τα πάντα.  Η χρήση χρωμάτων στα κοσμήματα σας θα κάνει να φαίνεστε φρέσκες, ζωντανές και θα αναδείξει το προσωπικό σας στυλ.  Οι πιο κορυφαίοι συνδυασμοί του μαύρου είναι με το ροζ, το μωβ και το κίτρινο χρώμα.  Αυτοί οι συνδυασμοί αυξάνουν τη αίγλη και τη κομψότητα σας.

Μαύρα κοσμήματα

Το μαύρο χρώμα αντιπροσωπεύει πράγματα που είναι κρυμμένα, μυστικά, μυστηριώδη και άγνωστα.  Οπότε γιατί να μην συνδυάσετε το μαύρο σας φόρεμα με ίδιου χρώματος κοσμήματα και να δώσετε μια δραματική και σαγηνευτική εικόνα.  Επίσης το total black δεν είναι ποτέ εκτός μόδας.

Χρυσά κοσμήματα

Ο συνδυασμός του μαύρου με το χρυσό είναι διαχρονικός.  Ωστόσο αν θέλετε μια πιο μοντέρνα εμφάνιση φορέστε ένα μαύρο δερμάτινο φόρεμα και συνδυάστε το με χρυσούς κρίκους ή με ένα κολιέ με στρώσεις.  Αυτή η εμφάνιση είναι κομψή αλλά και τολμηρή ταυτόχρονα.

Ασημένια κοσμήματα

Επίσης ένας διαχρονικός συνδυασμός.  Εάν θέλετε τα βλέμματα να επικεντρώνεται περισσότερο στο φόρεμα σας και όχι στα κοσμήματα τότε φορέστε ασημί αξεσουάρ.  Με αυτόν τον τρόπο, θα χαρίσετε μια λάμψη στον εαυτό σας και ταυτόχρονα θα αναδείξετε το αγαπημένο σας φόρεμα στο εκατό τοις εκατό.

Μαύρο με κόκκινο

Ο συνδυασμός του πάθους.  Ένα υπέροχο ταίριασμα που μπορείτε να το φορέσετε τόσο σε ειδικές περιστάσεις όσο και σε καθημερινές εμφανίσεις.  Ωστόσο δώστε προσοχή στην απόχρωση του κόκκινου για να φαίνεστε ποιο εκλεπτυσμένη.  Διαλέξτε ποιο σκούρες αποχρώσεις ειδικά σε γάμους και βαφτίσια.

Boho κοσμήματα

Για πιο καθημερινές και χαλαρές εμφανίσεις συνδυάστε ένα μαύρο φόρεμα με πλεκτά κολιέ ή κολιέ με πέτρες.  Ακόμα, μια καλή ιδές θα ήταν να φορέσετε χρωματιστά σκουλαρίκια ή κοσμήματα με μεγάλες αλυσίδες έτσι θα δώσετε έναν πιο νεανικό αέρα στο ντύσιμο σας.

Τα αξεσουάρ μπορούν να κάνουν κάθε ρούχο να φαίνεται υπέροχο.  Μπορούν να αναβαθμίσουν τα καθημερινά look και να απογειώσουν τα επίσημα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας.  Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι να διασκεδάζετε με τα κοσμήματα σας και να τα αφήνετε να κάνουν μια δήλωση για το στυλ σας, ειδικά όταν φοράτε το μαύρο σας  φόρεμά που μπορεί να λειτουργήσει σαν καμβάς.