Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα νέο ζευγάρι σκουλαρίκια, βοηθά να γνωρίζετε τα 6 κύρια είδη σκουλαρικιών για να επιλέξετε ευκολότερα. Αυτός ο οδηγός θα σας δώσει μια πλήρη εικόνα για τα διάφορα είδη σκουλαρικιών.

Καρφωτά σκουλαρίκια

Είναι πιθανό να είστε εξοικειωμένοι με αυτό το πρώτο είδος σκουλαρικιού. Αυτός ο όρος χρησιμοποιείται για διάφορα σκουλαρίκια που περιγράφονται επίσης ως σκουλαρίκια κουμπωτά.

Σκουλαρίκια κρίκοι

Αυτά περιλαμβάνουν τα πάντα, από τους  κλασικούς  χρυσούς  κρίκους  μέχρι τους κρίκους με ζιργκόν. Μπορούν να είναι χοντροί ή λεπτοί. Ένας άλλος όρος που μπορεί να θέλετε να εξοικειωθείτε είναι τα σκουλαρίκια “huggie”. Αυτά είναι μικρά στεφάνια που τυλίγονται γύρω και “αγκαλιάζουν” το λοβό.

Κρεμαστά σκουλαρίκια

Ένα διασκεδαστικό ζευγάρι από μακρά, λαμπερά σκουλαρίκια μπορεί να μεταμορφώσει κάθε γυναικεία εμφάνιση, δίνοντας έμφαση στα χαρακτηριστικά του πρόσωπου, προσδίδοντάς του θηλυκότητα, χάρη και αριστοκρατικό αέρα. Τα σκουλαρίκια αυτού του τύπου μπορεί να είναι μακριά, λεπτά ή χοντροκομμένα. Το κυριότερο είναι να είστε βέβαιος να επιλέξετε το στυλ που σας ταιριάζει καλύτερα.

Σκουλαρίκια πολυέλαιοι

Συχνά χρησιμοποιούν ένα σχεδιασμό με πλέγμα που μοιάζει πολύ με έναν κομψό πολυέλαιο σε μια μεγάλη τραπεζαρία ή αίθουσα χωρού.

Σκουλαρίκια ear climbers

Αυτά τα σκουλαρίκια έρχονται στη σκηνή από τον κόσμο της μόδας μόλις πριν από μερικά χρόνια και αντιπροσωπεύουν τη λογική συνέχεια της μανσέτας αυτιών. Η ιδιοτροπία των climbers είναι ο μακρύς σχεδιασμός τους, γεγονός που το κάνει να μοιάζει με το σκουλαρίκι που αναρριχείται στο λοβό του αυτιού, συνήθως όχι υψηλότερο από την έλικα (στα μισά του αυτιού). Για να τους δώσουν το πλήρες όνομά τους, ονομάζονται earclimber.

Σκουλαρίκια ear cuff

Είναι ένα σχέδιο σκουλαρικιού που συγκρατείται στο αυτί χωρίς να χρειάζεται τρύπα. Μια τάση που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες γυναίκες έχουν ενσωματώσει τα ear cuff στην αγαπημένη τους συλλογή κοσμημάτων. Τα σκουλαρίκια ear cuff δίνουν μια υπέροχη και εντυπωσιακή πινελιά στην εμφάνισή σας. Και δεν χρειάζεται να έχεις τρύπα στο αυτί σου για να τα φοράς και να τα συνδυάζεις κάθε μέρα με διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο.

Σκουλαρίκια ear jacket

Τα ear jacket είναι ένα επιπλέον αξεσουάρ που συνοδεύει μια θέση στην μπιζουτιέρα σας. Ακριβώς όπως υποδηλώνει το όνομα, το ear jacket έχει σχεδιαστεί για να τυλίγει γύρω από τα αυτιά σας και να προσδίδει πρόσθετη λάμψη και ομορφιά.