Εάν δεν ξέρεις  αλλά σου αρέσουν τα πολλαπλά κολιέ, συνέχισε να διαβάζεις το άρθρο και θα μάθεις 8 διαφορετικούς  και δημιουργικούς τρόπους για να κάνεις layering τα κολιέ σου σαν επαγγελματίας στιλίστας.

1.Συνδύασε ένα body chain με ένα απλό κολιέ

Οι αλυσίδες σώματος είναι σίγουρα ένα από τα είδη κοσμημάτων που είναι πολύ τολμηρά και κομψά. Βγες από την ζώνη της άνεσης σου και δοκίμασε αυτό το look που θα απογειώσει την εμφάνιση σου. Προτίμησε να φορέσεις αυτό το στιλ αξεσουάρ με ένα βαθύ ντεκολτέ V και μονόχρωμα ρούχα για να ξεχωρίζουν τα κοσμήματα σου.

Via Pinterest

 2.Με ένα μίνιμαλ τσόκερ και τα καθημερινά σου κολιέ

Υπάρχει σίγουρα μια ομορφιά στην απλότητα. Δοκίμασε να βάλεις ένα μεταλλικό τσόκερ μαζί με τα καθημερινά σου κολιέ. Είναι καλύτερα να τα συνδυάσεις με μίνιμαλ κομμάτια για να το διατηρήσεις απλό αλλά κομψό. Ή μπορείς εύκολα και γρήγορα να αγοράσεις ένα έτοιμο πολλαπλό κολιέ.

3.Κολιέ λάσο για μια δροσερή και κομψή εμφάνιση

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φορέσεις ένα κολιέ λάσο. Αυτά τα κολιέ είναι ευκολοφόρετα και ταιριάζουν με όλα τα στιλ ντυσίματος. Μπορείς να τα φορέσεις μα ένα τσόκερ, με ένα απλό κολιέ ή και πολλές λεπτές διακριτικές αλυσίδες. Επίσης και αυτό το κολιέ δείχνει υπέροχα με μπλούζες V λαιμόκοψη.

Πιθανότατα να τα έχεις δει ή ακόμα και να έχεις στην συλλογή σου αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν θα γνώριζες πως ότι λέγονται κολιέ λάσο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ένα κολιέ λάσο είναι ιδανικό για ένα καθημερινό casual, αλλά και για μία κομψή βραδινή εμφάνιση με μοντέρνο ύφος.

4.Δοκίμασε να τα φορέσεις ανάποδα

Τι εννοώ με αυτό; Εννοώ ότι τα μακριά κολιέ σας θα μπορούσαν να διακοσμήσουν όμορφα την γυμνή πλάτη σας. Επιπλέον, φαίνεται τόσο ιδιαίτερος, κομψός και δημιουργικός τρόπος να κάνεις layering σε γυμνή πλάτη, είναι τόσο θηλυκό.

Via Pinterest

Αυτό το στιλ θα μπορούσε να λειτουργήσει και με ένα μακρύ κολιέ, αλλά δείχνει ακόμα πιο κομψό με περισσότερα. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε αυτό το στυλ για το νυφικό σας ή και για τις νυχτερινές σας εμφανίσεις.

Via Pinterest

5.Συνδύασε τα παλιά σου κολιέ με τα καινούργια σου

Είναι μία τέλεια ιδέα, θα δημιουργήσεις ένα μοναδικό σχέδιο με λίγα χρήματα και θα χρησιμοποιήσεις παλιά κομμάτια τα οποία απλά δεν ήξερες τι να τα κάνεις. Υπάρχει πάντα μια εναλλακτική λύση που σου επιτρέπει να παραμείνεις μοντέρνα και δροσερή.

Via Pinterest

6.Έτοιμο πολλαπλό κολιέ

Επέλεξε ένα έτοιμο τυποποιημένο κολιέ με layers για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Όλοι έχουμε πολυάσχολες ζωές και σίγουρα δεν έχουμε χρόνο να στιλιζάρουμε τις καθημερινές μας εμφανίσεις. Ένα απλό κολιέ με layers και φλουριά είναι μια τέλεια προσθήκη στο καθημερινό σου look και θα ξεφύγεις από τα συνηθισμένα στιλ.

7.Μακριά χρυσά κολιέ για κομψές και stylish εμφανίσεις

Ένα μαύρο φόρεμα μπορεί να συνδυαστεί άψογα με μακριά λεπτά χρυσά κολιέ για μια απόλυτα κομψή εμφάνιση. Τα λεπτά χρυσά κολιέ είναι απόλυτα θηλυκά όταν συνδυάζονται με ένα μαύρο φόρεμα.

8.Πέρλες για ένα κλασικό στιλ

Οι γυναίκες και οι πέρλες είναι ένας διαχρονικός και κλασικός συνδυασμός που ποτέ δεν θα φύγει από την μόδα. Επίσης μπορείς να τα φορέσεις και μεμονωμένα για μία καθημερινή σου εμφάνιση. Συνήθως προτιμούν να τα φοράνε σε γάμους και ειδικές εκδηλώσεις  γιατί είναι ένα κλασσικό και διαχρονικό κόσμημα. Κάνε λοιπόν layering με πέρλες ή όπως είπαμε νωρίτερα αγόρασε ένα κολιέ με layers και πέρλες.