Οι τάσεις του κοσμήματος έρχονται και φεύγουν κάθε εποχή, όπως  στα παπούτσια και στις τσάντες. Και ενώ είναι εύκολο να έχεις κάποια κλασικά κομμάτια στην κατοχή σου για να σε βγάζουν ασπροπρόσωπη σε διάφορες περιστάσεις θέλεις να έχεις και κάποια κομμάτια που είναι τάση στην σεζόν που διανύουμε.

Δεν είμαι σίγουρη για το που αξίζει να επενδύσεις τα χρήματα σου αλλά παρακάτω σου παραθέτω τις τάσεις για την άνοιξη-καλοκαίρι του 2019.

Κοχύλια και χάντρες

Αγαπάμε τα κοχύλια και βλέπουμε ότι και φέτος είναι τάση. Τα χρωματιστά κοχύλια σε διαφορετικά μήκη και τολμηρά χρώματα. Τα κοσμήματα με ταρταρούγα είναι επίσης μία μεγάλη τάση για φέτος ειδικά σε υπερμεγέθη γεωμετρικά σκουλαρίκια και κολιέ.

Χοντρές χρυσές αλυσίδες

Έντονος χρυσός είναι η τάση της εποχής. Οι αλυσίδες δίνουν έναν αέρα από την  δεκαετία του ’80 για μια ρετρό δήλωση. Οι υπερμεγέθης αλυσίδες , περιδέραια και βραχιόλια είναι τα τέλεια αξεσουάρ δήλωσης για την ολοκλήρωση μιας εμφάνισης.

Mismatched σκουλαρίκια

Τα αταίριαστα σκουλαρίκια είναι η νέα τάση και μπορούν να είναι μίνιμαλ και statement συγχρόνως. Είναι διαφορετικά μεταξύ τους, μπορείς να τα βρεις και σαν ζευγάρι αλλά μπορείς να δημιουργήσεις και από μόνη σου το look αυτό.

Κοσμήματα από ρητίνη

Επιτέλους η μόδα ανταποκρίνεται στις ένθερμες απαιτήσεις της διαφάνειας. Αυτή τη σεζόν οι σχεδιαστές αγκαλιάζουν υλικά με διάθλαση, διαπερατά από το φως, όπως το γυαλί και η ρητίνη.

Κρίκοι μισοφέγγαρο

Μία παραλλαγή που θα δούμε πολύ φέτος είναι οι κρίκοι μισοφέγγαρο για να ξεφύγουμε λίγο από τους κλασσικούς κρίκους.

 

Φλοράλ κοσμήματα

Λουλούδια σε διάφορα σχήματα, σχέδια και χρώματα θα είναι επίσης trend για άνοιξη-καλοκαίρι 2019. Είτε επιλέξεις ένα λεπτό κρεμαστό είτε κρεμαστά σκουλαρίκια με λουλούδια αυτή θα είναι μία τάση που θα φορεθεί αυτή την σεζόν.