Τα σφυρήλατα τσόκερ, οι πολλαπλές τρύπες στα αυτιά που το ερμηνεύουμε ότι μπαίνουμε στην τροχιά ενός πανκ κύματος αυτή την σεζόν, με λαμπερά σκουλαρίκια γεμάτα στρας, υπερμεγέθη κολιέ με αλυσίδες και νέον χρώματα.

Νέο παριζιάνικο  look

Κλασσικά παριζιάνικα κοσμήματα κυριάρχησαν στις πασαρέλες, με στρώματα χρυσών αλυσίδων, δαχτυλιδιών καμέο και μαργαριταριών, μικρών και λεπτών ή φθαρμένων, πολλαπλών επιπέδων. Αυτή τη σεζόν, υπήρξε μια αίσθηση τόλμης στον αέρα, εμπνευσμένα από το παριζιάνικο στιλ.  Στον οίκο Dior, το μαργαριταρένιο περιδέραιο ήταν διακοσμημένο με στρας, στον οίκο Givenchy, τα μαργαριτάρια ήταν ασύμμετρα κατανεμημένα.

Πανκ

Πολλαπλοί κρίκοι, ανδροειδές σιλουέτες διασχίζουν την πασαρέλα, με ζωηρά σχέδια και έντονα prints που φέρνουν αναμνήσεις από την δεκαετία του 1970. Τα έντονα κοσμήματα ήταν must για την εμφάνιση τότε.

Statement σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια εντυπωσιακά, μακριά, υπερμεγέθη και με έντονα στολίδια, αδύνατον να περάσεις απαρατήρητη με αυτό το στιλ σκουλαρικιών.

 

Έντονα  στρας και πέτρες

Υπέρλαμπρα κρεμαστά σκουλαρίκια γεμάτα με στρας και λάμψη κατέκλυσαν και φέτος τις πασαρέλες.

Έκρηξη χρωμάτων

Τεράστια κοσμήματα με έντονα νέον χρώματα για τολμηρές και μοντέρνες εμφανίσεις και ανάγλυφοι υπερμεγέθη κρίκοι έκαναν την εμφάνιση τους στις πασαρέλες για φθινόπωρο, χειμώνα 2019-2020.

Logomania

Οι οίκοι μόδας για φέτος εκμεταλλεύτηκαν την μόδα και δημιούργησαν σκουλαρίκια και κολιέ με λογότυπα τις επωνυμίες τους . Τα λογότυπα είναι μια μεγάλοι τάση στα κοσμήματα για φέτος.

 

Μεγάλες αλυσίδες

Εκτός από τα υπερμεγέθη σκουλαρίκια φέτος είναι στην μόδα και χοντρές αλυσίδες  λαιμού, σε βραχιόλια ή και αλυσίδες σε σκουλαρίκια. Όσο πιο έντονες τόσο καλύτερα.

Δαχτυλίδια

Έντονα και περίεργα σχέδια για φέτος τα δαχτυλίδια, όπως μίνι πύργοι του Άιφελ , μίνι ρολόγια δαχτυλίδια και δαχτυλίδια καμέο όπως είπα και παραπάνω.