Με την πάροδο του χρόνου, το κόσμημα έχει αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος της διακόσμησης για τους ανθρώπους. Και το ασήμι ήταν πάντα ένα σημαντικό μέταλλο για τη δημιουργία κοσμημάτων λόγω της προσιτής τιμής του από τους ανθρώπους όλων των εισοδηματικών ομάδων.

Αναρωτιέστε ποια είναι τα τελευταία νέα για τα ασημένια κοσμήματα; Να τι θα είναι δημοφιλές την καλοκαιρινή περίοδο.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για τις καινούργιες τάσεις στα ασημένια κοσμήματα για να προετοιμάζεστε για το καλοκαίρι! Δείτε στο άρθρο μας 4 από τις κορυφαίες τάσεις σε ασημένια κοσμήματα που θα είναι must αυτό το καλοκαίρι.

Ασημί κολιέ με μενταγιόν καρδιά

Τα ασημένια κολιέ φαίνονται εκπληκτικά σε κάθε χρώμα και τύπο δέρματος. Μια κομψή ασημένια αλυσίδα ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις. Από ένα καθημερινό φόρεμα σε ένα επίσημο ντύσιμο.

Συνδυάστε αυτό με ένα ασημένιο κολιέ με μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς. Αυτό θα σας προσφέρει μια εντυπωσιακή εμφάνιση για μια επέτειο γάμου, ένα επαγγελματικό σεμινάριο ή ένα κοκτέιλ πάρτι.

Statement ασημένια κολιέ

Το ασήμι είναι ένα κομψό και εντυπωσιακό μέταλλο με την προσθήκη υφής, σκαλίσματα, περίτεχνα κουμπώματα δημιουργούν ένα statement κομμάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Ένα κολιέ με layering και μενταγιόν είναι εξαιρετική επιλογή για αυτή την εποχή. Τα πολυεπίπεδα κολιέ μπορούν να αναβαθμίσουν ακόμη και την πιο casual εμφάνιση, ενώ τα κολιέ με πέρλες, υπερμεγέθη statement και ασημένια μενταγιόν μπορούν να φορεθούν μαζί.

Ασημένια σκουλαρίκια κρίκοι

Η ομορφιά της δεκαετίας του 1980, τα σκουλαρίκια κρίκοι. Το θετικό είναι ότι ταιριάζουν κυριολεκτικά με τα πάντα, είτε είναι σχισμένο τζιν, κόκκινο φόρεμα, κοστούμι ή ένα φόρεμα κοκτέιλ.

Βρείτε ένα ζευγάρι ασημένια σκουλαρίκια κρίκους μεγάλους ή ακόμα και ακανόνιστους, ογκώδες σχήμα, για να πλαισιώσετε το πρόσωπό σας. Το χαριτωμένο καλοκαιρινό φόρεμα σας χρειάζεται ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κρίκους για να προσθέσετε στο σύνολο σας.

Έτσι επενδύστε σε ένα ζευγάρι ασημένια σκουλαρίκια κρίκους, ένα κόσμημα που θα φοράτε ξανά και ξανά, σε όλες τις περιστάσεις.

Ασημένια βραχιόλια

Δεν υπάρχει αξεσουάρ που να είναι πιο εύκολο να φορεθεί ή πιο εύκολο να ταιριάξει με την ενδυμασία σας από ένα ασημένιο βραχιόλι. Και προσθέτοντας μια μεγάλη στοίβα βραχιόλια στον καρπό σας είναι μια τέλεια εμφάνιση για το καλοκαίρι. Υπάρχει κάτι παιχνιδιάρικο πάνω τους και προσθέτουν λάμψη ακόμα και στις πιο απλές εμφανίσεις.

Γι’ αυτό μην βάζεις μόνο ένα είδος βραχιολιού. Αναζητήστε σμάλτο, χάντρες και υφές για να φέρετε ένα κομψό αλλά φοβερό στυλ στα καλοκαιρινά σας ρούχα.

Το ασήμι λάμπει καλύτερα όταν πρόκειται για πολλά βραχιόλια μαζί, πηγαίνει με κάθε εμφάνιση και τόνο δέρματος.

Ψάχνετε για όμορφα κομμάτια ασημένιων κοσμημάτων για να προσθέσετε στην ντουλάπα σας; Αναβαθμίστε το στυλ σας σήμερα και δείτε περισσότερα από την εκπληκτική συλλογή μας από ασημένια κοσμήματα.