Έχετε αναρωτηθεί για το ποιο χρώμα μετάλλου πρέπει να φοράτε με βάση το τόνο του δέρματος ή το χρώμα των ματιών σας (ή να δώσετε ως δώρο σε κάποιον); Έχετε ακούσει για τους «κανόνες» που πρέπει να ακολουθήσετε κατά την επιλογή χρωμάτων κοσμημάτων, αλλά δεν είστε σίγουρες πώς να τους ακολουθήσετε;

Χρυσά VS ασημί κοσμήματα είναι ένα θέμα που συζητείται εδώ και πολύ καιρό και υπάρχει μεγάλη σύγχυση γύρω από το ποιο μέταλλο να επιλέξετε. Έτσι, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε ποια μεταλλικά χρώματα θα ταιριάξουν σε εσάς ή τον παραλήπτη του δώρου σας με τις γρήγορες συμβουλές που θα σας παραθέσουμε παρακάτω:

Αναμειγνύοντας τα χρώματα των μετάλλων

Ένας άλλος παλιός κανόνας στυλ ήταν ότι ο χρυσός και το ασήμι δεν πρέπει ποτέ να φοριούνται μαζί. Αυτό σίγουρα δεν ισχύει πλέον, μπορείτε να αναμίξετε τα μέταλλά σας για μια πρωτότυπη εμφάνιση. Σας συνιστούμε να αφιερώσετε χρόνο για να πειραματιστείτε για το τι φαίνεται καλό κατά την ανάμειξη μετάλλων.

Ως σημείο εκκίνησης, επιλέξτε ένα κυρίαρχο χρώμα και προσθέστε ανταύγειες με ένα άλλο. Μπορείτε να δοκιμάσετε να συνδυάσετε διαφορετικά χρώματα με κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια για να δείτε πώς φαίνονται.

Το χρώμα μετάλλου που επιλέγετε να φορέσετε θα πρέπει να εξαρτάται εξ ολοκλήρου από την προσωπική σας προτίμηση, την αισθητική σας και του budget σας. Να είσαστε ο εαυτός σας και να φοράτε αυτό που σας γεμίζει αυτοπεποίθηση για να αισθάνεστε καλά!