Ώρα να σκεφτείς τι θα κάνεις την παραμονή των Χριστουγέννων, σωστά; Θα πρέπει να σκεφτείτε outfit, χτένισμα και νύχια. Αλλά υπάρχουν πολλά διαφορετικά χτενίσματα!

Εδώ είναι μερικά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να δοκιμάσετε, το σχήμα του προσώπου σας παίζει πάντα ρόλο. Παρακάτω θα βρείτε ιδέες εύκολες που σίγουρα μπορείτε να δημιουργήσετε και μόνες σας.

Η απόφαση δεν είναι εύκολη, αλλά δεν χρειάζεται να πάρει πολύ χρόνο. Τα 23 κορυφαία χριστουγεννιάτικα χτενίσματα σε αυτό το post θα σου δώσουν αρκετές ιδέες,  συνδυάστε το χτένισμα με ένα από τα εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ μαλλιών που σας προτείνουμε.

Χαλαρή πλαϊνή πλεξούδα

Ένα από τα αγαπημένα μας χτενίσματα είναι η πλαϊνή. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές σε αυτό το στυλ, όλες κομψές και ιδανικές για ένα γιορτινό χτένισμα! Το συγκεκριμένο χτένισμα μπορεί να έχει πολλές παραλλαγές.

Ψηλός κότσος με αφέλειες

Ένας χαλαρός, ψηλός κότσος είναι ένα γιορτινό χτένισμα. Αυτό το χτένισμα είναι τέλειο για εορταστικές εμφανίσεις αλλά να μην καταβάλλετε υπερβολική προσπάθεια. Για αυτό το χτένισμα θα χρειαστείτε μερικά τσιμπιδάκια και λίγη υπομονή για να ολοκληρωθεί, αλλά αξίζει τον κόπο. Αυτή μπορεί να είναι μια καλή περίσταση για να δοκιμάσετε αυτό το νέο χτένισμα.

 

Αλογοουρά σε κυματιστά μαλλιά

Πολλές γυναίκες αναγκάζονται να μαζέψουν τα μαλλιά τους κατά τη διάρκεια της ημέρας λόγω πρακτικότητας. Αλλά αυτό το στυλ κάθε άλλο παρά βαρετό είναι. Είναι ένα εύκολο, γρήγορο και girly χτένισμα της ημέρας και μπορείτε να αφήσετε μερικά τσουλούφια έξω από την κοτσίδα σου.

Χαμηλός κότσος

Μια εμφάνιση που είναι τέλεια για τις γιορτές είναι ο χαμηλός κότσο. Ταιριάζει πολύ με τα μαλλιά που έχουν ανταύγειες και μπορείτε να προσθέσετε ένα αξεσουάρ μαλλιών για περισσότερη λάμψη.