Λόγω του ζεστού του χρώματος το χρυσό κολιέ αναδεικνύει τις περισσότερες επιδερμίδες, ειδικά όταν είμαστε μαυρισμένες. Στο σημερινό άρθρο θα επικεντρωθούμε στην ομορφιά και την κομψότητα των χρυσών κολιέ. Θα εξερευνήσουμε τις τελευταίες τάσεις των κολιέ και πώς να τα φορέσουμε σωστά για να έχουμε μια άψογη εμφάνιση.

Χρυσή χοντρή αλυσίδα για μοντέρνο look

Οι χοντρές χρυσές αλυσίδες φαίνονται πολυτελείς, ελκυστικές και τολμηρές ειδικά αν τις φορέσεις με ένα τζιν και ένα crop top. Για να απόκτηση ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον  η εμφάνιση σου φόρεσε το σκισμένο σου τζιν με ένα σακάκι και την χρυσή χοντρή αλυσίδα σου.

Επιπλέον η απλότητα αυτού του κολιέ σου δίνει περιθώριο να πειραματιστείς με τα υπόλοιπα αξεσουάρ σου. Μπορείς εύκολα να το φορέσεις με τα καθημερινά σου ρούχα ή και σε μια βραδινή σου έξοδο.

Δώσε διάσταση στην εμφάνιση σου φορώντας χρυσά κολιέ σε στρώσεις

Τα κολιέ σε στρώσεις έχουν γίνει σίγουρα ένα από τα αγαπημένα αξεσουάρ για όλες τις κορυφαίες fashionistas. Πολλές γυναίκες εμπνέονται από αυτή την μόδα και δημιουργούν αυτό το στιλ στις εμφανίσεις τους.

Ένα απλό μπλουζάκι με λαιμόκοψη V ή ένα πουκάμισο, layering χρυσά κολιέ και έχεις μία άψογη και κομψή εμφάνιση. Υπάρχουν πολλές επιλογές όταν πρόκειται για πολυεπίπεδα κολιέ,  μπορείς να επιλέξεις τα μενταγιόν που ταιριάζουν με τη διάθεσή σου και το στιλ σου.

Διακριτική χρυσή αλυσίδα με μενταγιόν για κάθε μέρα

Ένα άνετο και διαχρονικό κόσμημα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη κάθε μέρα. Δείχνει υπέροχα με χοντρά πουλόβερ, απλά μπλουζάκια, βραδινά ρούχα. Επιπλέον μπορείς να τα συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου σκουλαρίκια, πολλαπλά βραχιόλια ή πολλαπλά δαχτυλίδια.

Χρυσό statement κολιέ

Ένα statement χρυσό κολιέ εύκολα μπορεί να κάνει την εμφάνιση σου τολμηρή, ειδικά αν το φορέσεις με ένα μαύρο σέξι φόρεμα. Όταν φοράς ένα εντυπωσιακό χρυσό κολιέ δεν χρειάζεται το φόρεμα σου να έχεις περίπλοκες λεπτομέρειες. Επέλεξε ένα απλό μαύρο, κόκκινο, μπλε ή οποιοδήποτε χρώμα θες, ένα λαμπερό κραγιόν και το κολιέ σου  και είσαι έτοιμη.

Επίσης τo χρυσό statement κολιέ δίνει άλλο ενδιαφέρον σε ένα total black outfit, το κάνει πιο εκλεπτυσμένο και κομψό.