Πρώτα από όλα συγχαρητήρια για τον γάμος σου!!! Αλλά τώρα ας ξεκινήσουμε να δούμε την νυφική σου εμφάνιση. Εφόσον έχεις επιλέξει το νυφικό σου πρέπει να επιλέξεις και τα αξεσουάρ σου. Παρακάτω σου δίνω κάποιες ιδέες για κολιέ που θα ταιριάζουν ανάλογα με το στιλ το νυφικού σου.

Παραδοσιακό νυφικό

Σε μια παραδοσιακή νυφική εμφάνιση θα ταίριαζε ένα statement κολιέ που θα συμπληρώνει την συνολική σου εμφάνιση. Επέλεξε ένα πιο θηλυκό και λεπτό κολιέ  που προσθέτει έναν υπαινιγμό λάμψης για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση σας.

Boho chic νυφικό

Εάν το στιλ του νυφικού σου είναι σε boho chic, με πιο χαλαρές και αέρινες γραμμές τότε το κολιέ που θα επιλέξεις να είναι μακρύ. Στρώσεις από μαργαριτάρια και αλυσίδες θα σου δώσει αυτό το ρομαντικό ύφος.

Πριγκιπικό νυφικό

Εάν το όνειρο σου είναι να μοιάζεις με πριγκίπισσα εκείνη την ημέρα, τότε ένα όμορφο και εντυπωσιακό κολιέ με κρύσταλλα είναι αυτό που χρειάζεται για να ολοκληρώσεις την νυφική σου εμφάνιση. Επέλεξε ένα κομμάτι που θα γίνει το κεντρικό κομμάτι της εμφάνισης σου.

Ρομαντικό νυφικό

Για μια νύφη που ονειρεύεται το ημέρα του γάμου της να έχει μια πιο ρομαντική διάθεση τότε ιδανικό για να συμπλήρωση αυτή την εμφάνιση είναι ένα λεπτεπίλεπτο κολιέ με μενταγιόν. Κάτι απλό και κομψό σαν τελευταία πινελιά στην νυφική σου εμφάνιση.

Μοντέρνα νύφη

Εάν δεν σου αρέσουν τα κλασσικά στιλ νυφικού από τούλι, δαντέλα και όλα να είναι λευκά μην ανησυχείς. Δείξε την προσωπικότητα σου με ένα πολύχρωμο κολιέ. Επέλεξε ένα κομμάτι το οποίο να ταιριάζει στην προσωπικότητα σου. Τα έντονα χρώματα δείχνουν τέλεια σε μια μοντέρνα νυφική εμφάνιση.