Φορέστε το αγαπημένο σας κολιέ με διακοσμητικές πέτρες και να είσαι σίγουρη ότι θα έχεις μια κομψή και μοντέρνα εμφάνιση. Αν δεν έχεις κολιέ με στρας ή πέτρες , μην ανησυχείς στο σημερινό blog θα δούμε πολλά και διαφορετικά στιλ κολιέ που σίγουρα θα βρεις κάτι που να σου αρέσει.

Λεπτεπίλεπτα κολιέ για μοντέρνες και θηλυκές εμφανίσεις

Αν είσαι οπαδός του μίνιμαλ στιλ τότε ένα μενταγιόν με ένα μικρό στρας και λεπτή αλυσίδα θα ταιριάζει στο προσωπικό σας στιλ. Επιπλέον για μια βραδινή σου έξοδο μπορείς να φορέσεις στρώσεις από λεπτεπίλεπτα κολιέ για ένα glam look.

Οι μικρές λεπτομέρειες που συνθέτουν το σύνολο της εμφάνισης σου είναι πολύ σημαντικές, διότι είναι αυτές αναδεικνύουν συνήθως την εμφάνιση σου. Αυτό το είδος κολιέ ταιριάζει με όλα τα στιλ ντυσίματος και σε όλες τις ώρες της ημέρας, με μονόχρωμα ή πολύχρωμα ρούχα, σε βραδινή έξοδο, στην εργασία σου,

Εντυπωσιακά μεγάλα κολιέ με πέτρες για λαμπερές εμφανίσεις

Σε αντίθεση αν θέλεις τα κοσμήματα σου να είναι εντυπωσιακά και λαμπερά τότε τα statement κολιέ είναι ένα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου. Αν το συνδυάσεις με κομψά ρούχα ή με τα ρούχα τις εργασίας σου, η εμφάνιση σου θα δείξει κομψή και εκλεπτυσμένη.

Επιπλέον τα statement κολιέ ταιριάζουν απόλυτα με t-shirts με στάμπες . Μπορείς να κάνεις μια καθημερινή εμφάνιση πιο όμορφη και μοντέρνα απλά προσθέτοντας ένα κολιέ. Για κάποιες γυναίκες μπορεί να φανεί υπερβολικό, ειδικά οι εργαζόμενες γυναίκες, αλλά αν το συνδυάσεις με μονόχρωμα ρούχα ή ουδέτερες αποχρώσεις τότε σίγουρα θα δημιουργήσεις μια κομψή εμφάνιση.

Τσόκερ με στρας για ελκυστικές εμφανίσεις

Για μια βραδινή έξοδο επέλεξε να φορέσεις ένα τσόκερ με στρας για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου. Επίσης μπορείς να το φορέσεις και με τα καθημερινά σου ρούχα ανάλογα βέβαια με το σχέδιο του τσόκερ.  Για παράδειγμα ένα λεπτό τσόκερ με τα καθημερινά σου ρούχα και ένα ζευγάρι καρφωτά σκουλαρίκια θα είναι ένας ιδανικός συνδυασμός.  Επίσης θα μπορούσες να προσθέσεις και αλλά κολιέ και να κάνεις layering για να δώσεις μια άλλη διάσταση και ενδιαφέρον στο στιλ σου.

Μακριά εντυπωσιακά κολιέ με πέτρες

Μακριά statement κολιέ μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλή όσο τα υπόλοιπα, αλλά αν θέλεις να επιχειρήσεις να κάνεις μια πιο τολμηρή εμφάνιση και να ξεχωρίσεις από το πλήθος τότε αυτό το αξεσουάρ είναι ιδανικό για εσένα. Πολύ μεγαλοπρεπή και κομψό και δεν είναι τόσο δύσκολο να τα υποστηρίξεις με ένα πολύ μοντέρνο και όμορφο τρόπο.

Τα μικροσκοπικά στρας σε αυτά τα κολιέ τα καθιστούν τόσο κομψά και πολυτελή, ειδικά για μια girly και θηλυκή εμφάνιση. Για παράδειγμα, ένα φόρεμα με τούλι και απλό t-shirt  για ένα πολύ μοντέρνο στιλ.

Επιπλέον, αυτά τα πολύχρωμα μακριά κολιέ με στρας είναι μεγάλη τάση για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Ανεξάρτητα από το μέγεθός τους, μπορείτε να τα φορέσετε με τα καθημερινά σας ρούχα ή σε μια βραδινή σου έξοδο για να δώσεις χρώμα στην εμφάνιση σου.

Ένα κολιέ με στρας ή πέτρες είναι πάντα μια καλή προσθήκη στην εμφάνιση σου, γι ‘αυτό ελπίζω ότι αυτό το blog να ήταν ενδιαφέρον και ενημερωτικό.