Τι να μην λατρέψετε από αυτό το κόσμημα; Τα δημιουργικά τους  σχέδια μέχρι την ικανότητα τους να ταιριάζουν με όλες τις εμφανίσεις σου.  Τα σκουλαρίκια κρίκοι αποδεικνύουν ότι είναι ένα κλασσικό σκουλαρίκι και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες.

Τραβούν την προσοχή στο πρόσωπο σου

Όπως όλα τα σκουλαρίκια έτσι και τα σκουλαρίκια κρίκοι τραβούν την προσοχή στο πρόσωπο μας. Αντιθέτως με τα κρεμαστά σκουλαρίκια οι κρίκοι έχουν κυκλικό σχήμα και αναδεικνύουν τις γραμμές του προσώπου σου  και το σχήμα του.

Έτσι δεν χρειάζεται να κάνεις  contouring  για να αναδείξετε τις γωνίες του προσώπου σου . Απλά βγάλε από την μπιζουτιέρα σου τα χρυσά σκουλαρίκια κρίκους που όλες οι γυναίκες έχουμε συνήθως στην συλλογή μας.

Είναι μια Ωδή στη δεκαετία του ’90

Είναι ενδιαφέρον να δούμε τις  επιρροές που έχουμε από τo 90. Βλέπουμε γυναίκες με τσόκερ και σκουλαρίκια κρίκους.  Βλέπουμε ότι είναι ένα must have κομμάτι των γυναικείων αξεσουάρ που από τότε δεν έφυγε από την μόδα. Απλά έχασε την δημοτικότητα του.

Μάλλον ήρθε ο καιρός  να επανέλθουν .  Όχι μόνο για να θυμόμαστε την εκπληκτική μόδα της δεκαετίας του 90 αλλά γιατί αυτό το αξεσουάρ είναι στην μόδα πάλι.

Βγαίνουν σε διαφορετικά σχέδια

Στο παρελθόν δεν είχαν τόσοι ποικιλία σε σχέδια ήταν μόνο οι χρυσοί κρίκοι σκουλαρίκια και τα ασημένια σκουλαρίκια κρίκοι. Πλέον βγαίνουν σε διάφορα σχέδια και διάφορα μέταλλα όπως  σκουλαρίκια κρίκοι από ατσάλι, με διάφορα στρας και πέτρες, οι επιλογές είναι αμέτρητες.

Και σε διαφορετικά μεγέθη

Από μικρούς κρίκους σκουλαρίκια σε μεγάλους κρίκους σκουλαρίκια. Δεν είναι ανάγκη να φορέσεις τεράστιους κρίκους αν δεν σε βολεύουν μπορείς να επιλέξεις μικρότερους για να αισθάνεσαι άνετα.

Γίνε μέλος!

ΚΕΡΔΙΣΕ 10% ΕΚΤΠΩΣΗ

Γράψου στο newsletter της Perlita και μάθε πρώτη στο inbox σου για μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις!

Θα σου στείλουμε τον κωδικό έκπτωσης στο e-mail σου, αφού κάνεις την επιβεβαίωση και ολοκληρωσεις την εγγραφή. Ισχύει μόνο για νέες εγραφές!

Form image