Ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια συνεχίζει να είναι ένα must have αξεσουάρ και δημιουργεί μια διαφορετική δυναμική ακόμα και στα ποιο καθημερινά outfit μας. Προωθεί την προσωπικότητα μας, προσδίδει  χρώμα και  προσθέτει  μια δόση γοητείας στην εμφάνιση μας. Όποιος και αν είναι ο λόγος σας για να επιδοθείτε σε αυτή την τολμηρή τάση, τα εντυπωσιακά και όμορφα σκουλαρίκια θα είναι πάντα ένα σημείο κατατεθέν της μπιζουτιέρας  κάθε σύγχρονης γυναίκας.

Οι γεωμετρικές γραμμές παίρνουν το κεντρικό σημείο για καλλιτεχνικά σκουλαρίκια μόδας, ενώ η ανάμιξη μετάλλων και οι πολύτιμες πέτρες δημιουργούν πολύ μοντέρνο αλλά κομψό στυλ.

Φορέστε ένα σκουλαρίκι κρεμαστό ή σκουλαρίκια διαφορετικά μεταξύ τους  για μια σίγουρα μοντέρνα εμφάνιση όπως φαίνεται στις πασαρέλες των Marni, Tibi και Paul Smith και  να τις συμπεριλάβετε στο προσωπικό σας στυλ .

Εάν δεν είστε έτοιμες να ακολουθήσετε αυτή την τάση της μόδας , απλά επιλέξτε σκουλαρίκια που είναι καλοφτιαγμένα, κομψά, όμορφα και εκλεπτυσμένα για να επιτύχετε ένα εντυπωσιακό look.

Τίποτα δεν θα σας κάνει να ξεχωρίζετε στο πλήθος εκτός από ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με ζιργκόν ή διαμάντι. Ένα πάντρεμα ασήμι, χρυσό, ροζ  χρυσό  ή οποιαδήποτε μέταλλο επιλέξετε εσείς σε συνδυασμό με μαύρο ή λευκό ζιργκόν, κλασική μεν αλλά διαχρονική επιλογή, για μια κομψή εμφάνιση.