Εάν θα μπορούσαμε να πούμε για ένα συγκεκριμένο κόσμημα ότι είναι διαχρονικό, αυτό είναι οι πέρλες. Τα κοσμήματα με πέρλες είναι κλασικά αξεσουάρ με αδιαμφισβήτητη κομψότητα. Η διακριτική τους ομορφιά τα καθιστά μια από τις αγαπημένες επιλογές για κόσμημα. Όπως είχε πει και η Τζάκι Ωνάση, «τα μαργαριτάρια είναι πάντοτε κατάλληλα». Τα σκουλαρίκια με πέρλες, τα κολιέ με πέρλες, τα βραχιόλια με πέρλες, ακόμη και τα δαχτυλίδια με πέρλες μπορούν σίγουρα να απογειώσουν την εμφάνισή σας.

Οι πέρλες σήμερα

Η επαναφορά της πέρλας στη μόδα έγινε από τη νεότερη γενιά, στην προσπάθειά της να κάνει μια δήλωση με πιο βιώσιμες επιλογές. Η πέρλα αποτελεί έναν οργανικό πολύτιμο λίθο και μπορούμε να τη συναντήσουμε σε διάφορα σχέδια και χρώματα.

Η εμφάνισή τους βοηθά στο συνδυασμό τους με άλλα μέταλλα ή πολύτιμους λίθους. Χαρακτηριστική είναι η πρόσφατη – και πολύ αγαπημένη – τάση συνδυασμού της πέρλας με το ατσάλι και το ασήμι, ιδιαίτερα στα βραχιόλια με πέρλες και τα δαχτυλίδια με πέρλες.

 

Η πέρλα ξαναέγινε η εύκολη επιλογή για όσες γυναίκες ήθελαν να αναβαθμίσουν την εμφάνισή τους, είτε σε ένα chic look, είτε απλά σε συνδυασμό με το αγαπημένο τους t-shirt και τζιν παντελόνι. Αυτό οδήγησε στη δημιουργία όλων και περισσότερων τολμηρών σχεδίων με πέρλες, τα οποία γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.

Μινιμαλιστικές και Πρακτικές

Η τάση του μινιμαλισμού στην εποχή μας γίνεται όλο και περισσότερο δημοφιλής. Οι πέρλες είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για το στυλ αυτό. Οι εμφανίσεις σας μπορούν να γίνουν κομψές και μίνιμαλ με μικρά λευκά ή μαύρα μαργαριτάρια. Ειδικά τα σκουλαρίκια με πέρλες, που είναι ιδιαιτέρως δημοφιλή σήμερα, είναι αρκετά για να αποτελέσουν τον πυρήνα όλης της εμφάνισής σας.

Αντιστοίχως, είναι μια πολύ πρακτική και βολική επιλογή για κάθε ντύσιμο. Είτε νυχτερινό είτε πρωινό, ακόμη και ένα μόνο κόσμημα με πέρλες μπορεί να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμφάνιση. Ένα μικρό κομμάτι, όπως το βραχιόλι με πέρλες, θα δώσει κομψότητα στο ντύσιμό σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Διασκεδαστικές

Οι πέρλες δεν είναι μόνο ασπρόμαυρες. Κυκλοφορούν σε διάφορες χρωματικές παραλλαγές και σχήματα, κατάλληλα για κάθε γούστο. Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε από παλ ροζ πέρλες μέχρι και πέρλες στα χρώματα του παγωνιού!

Μια τολμηρή επιλογή είναι το layering σε κολιέ με πέρλες, το οποίο θα δώσει μεγαλύτερη «δραματικότητα» στην εμφάνισή σας.

Γοητευτικές

Οι πέρλες είναι η καλύτερη επιλογή για γοητευτικές εμφανίσεις. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τελείως glam look απλά και μόνο χρησιμοποιώντας ένα τσόκερ με πέρλες. Εάν, πάλι, επιλέξετε ένα απλό, αλλά κομψό φόρεμα, μπορείτε να τολμήσετε ένα πλήρες σετ με κοσμήματα – σκουλαρίκια με πέρλες, κολιέ με πέρλες, και βραχιόλι με πέρλες.