Έχετε βάλει ποτέ ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κρίκους και ξαφνικά να μετατράπηκε όλο σας το look; Μπορούμε όλες να συμφωνήσουμε ότι υπάρχει κάτι σχετικά με αυτά τα σκουλαρίκια που μπορούν να αλλάξουν την ενδυμασία σας και να δημιουργήσουν μια αδιαμφισβήτητη γοητεία.

Αν και συχνά φορούσα διαφορετικά είδη σκουλαρικιών μέχρι τώρα δεν είχα σταματήσει ποτέ να σκέφτομαι … τι είναι αυτό που τους κάνει τόσο ελκυστικούς;

Photo by: bejeweledmag

Οι ευελιξία τους

Υπάρχουν τόσα διαφορετικά είδη κρίκων, διαφορετικά μεγέθη, υλικά, ακόμη και σχήματα. Μπορούν να κυμαίνονται από μινιμαλιστικά και απλοϊκά σχέδια σε γεμάτα με στολίδια και διακοσμητικά στοιχεία που τα καθιστούν συναρπαστικά και μοναδικά.

Φαίνονται να είναι το τέλειο αξεσουάρ τόσο για το casual φόρεμα όσο και για μια επίσημη εμφάνιση. Για αυτό τον λόγο είναι ένα βασικό κομμάτι που όλες πρέπει να έχουμε στην μπιζουτιέρα μας.

Photo by: bejeweledmag

Τραβούν την προσοχή στο πρόσωπο σας

Με απλά λόγια τα σκουλαρίκια κρίκοι εφιστούν την προσοχή στο πρόσωπό σας. Αλλά υπάρχει κάτι μεγαλύτερο για τη γεωμετρία τους που πραγματικά κάνει θαύματα. Το κυκλικό σχήμα των κρίκων φαίνεται να δημιουργεί μια πολύ ευχάριστη γεωμετρική συμμετρία.

Γνωρίζατε ότι οι μελέτες έχουν δείξει ότι η συμμετρία του προσώπου είναι μια από τις κορυφαίες πτυχές που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι υποσυνείδητα για να μετρήσουν τη συμβατική ελκυστικότητα; Είναι πολύ ενδιαφέρον.

Photo by: Rex/Shuttershock

 

Επιπλέον δεν μπορώ παρά να παρατηρήσω ότι τα μεγάλα σκουλαρίκια κρίκοι ενισχύουν τη γνάθο και τα ζυγωματικά μου. Ποιος δεν το θέλει αυτό; Η εμπειρία μου στην οπτική ανάλυση με οδηγεί να υποθέσω ότι αυτό μπορεί να προκληθεί από την αντίθεση που δημιουργούν τα κυκλικά σκουλαρίκια κρίκοι με τις γωνίες της γνάθου και των ζυγωματικών.

Είτε αυτό είναι αλήθεια είτε όχι, νομίζω ότι πολλοί από εμάς μπορούν να συμφωνήσουν ότι οι κρίκοι απλά κάνουν κάτι για μας. Όσον αφορά σε μια ολοκληρωμένη εμφάνιση πραγματικά πιστεύω ότι κάνουν εξαιρετική δουλειά.

Τα σκουλαρίκια κρίκοι μπορούν πραγματικά να χρησιμεύσουν ως το κερασάκι στην κορυφή για οποιαδήποτε επιλογή ρούχων και ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις σας ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που θα ικανοποιήσουν τις προτιμήσεις σας.