Μέχρι στιγμής αυτό το καλοκαίρι έχει να κάνει με τολμηρές δηλώσεις μόδας στα πέδιλα, πολυεπίπεδα κολιέ και τα προσωπικά μας αγαπημένα statement σκουλαρίκια. Είχαμε την ερωτική μας σχέση με ροζ χρυσές, ορείχαλκο και vintage σχέδια όλο τον χειμώνα και τώρα είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την επιστροφή των ακρυλικών σκουλαρικιών. Μερικές μπορεί να θυμάστε αυτή την εμβληματική τάση της δεκαετίας του ’80.

Αν και μας αρέσουν τα κομψά κοσμήματα, τα ακρυλικά σκουλαρίκια είναι το μοναδικό κόσμημα που συνεχώς αλλάζουμε με βάση τη διάθεση ή το ντύσιμό μας εκείνη την ημέρα. Επίσης είναι ένας πρωτότυπος να εμπλουτίσετε ένα απλό ντύσιμο. Αρκεί να πω ότι είμαι πάντα στο κυνήγι για μοναδικά σχέδια για να προσθέσω στην αυξανόμενη συλλογή σκουλαρικιών μου.

Σε έντονα χρώματα όπως το τυρκουάζ και το πράσινο, τα περίτεχνα σχέδια στροβιλισμού, σε αυτή την τάση κοσμημάτων έχουν ένα μαρμάρινο αποτέλεσμα που τους δίνει μια μοναδική εμφάνιση. Από χοντρούς κρίκους μέχρι δημιουργικά κρεμαστά σκουλαρίκια, τα ακρυλικά σκουλαρίκια είναι ένα διασκεδαστικό κομμάτι δήλωσης που θα θέλετε να προσθέσετε στα καλοκαιρινά σας ρούχα το συντομότερο δυνατόν.

Το καλοκαίρι αφήνουμε στην άκρη τα κομψά κολιέ και τα μίνιμαλ σκουλαρίκια και επιλέγουμε τα ακρυλικά σκουλαρίκια που κάνουν τις εμφανίσεις μας καλοκαιρινές και παιχνιδιάρικες. Υπερμεγέθη και λαμπερά ακρυλικά σκουλαρίκια έχουν πάρει τη θέση των εκλεκτών κοσμημάτων. Τώρα και στην ντουλάπα μας αν θέλετε να ακολουθήσετε τις συμβουλές μας. Δεν υπάρχει όριο με αυτή την τάση,  όσο πιο έντονοι είναι οι συνδυασμοί χρωμάτων ή όσο μεγαλύτερα είναι τα κοσμήματα μας τόσο καλύτερα  για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις.