Το καλοκαίρι είναι η εποχή που κανείς δε θέλει να ανησυχεί συνεχώς για το ντύσιμο του. Τι ρούχα να φορέσω; Πώς να τα συνδυάσω; Κάτι που να είναι ελαφρύ και δροσερό, αλλά και ταυτόχρονα στυλάτο . Μια πολύ έξυπνη εναλλακτική λύση, είναι να δώσετε έμφαση στο σύνολο σας με αξεσουάρ για να μην χρειάζεται διαρκώς να ανησυχείτε.

 

Δοκιμάστε κολιέ με την τεχνική του layering:

Η πρώτη και πιο σίγουρη επιλογή, είναι το κολιέ. Φορέστε κάτι με μια λεπτή ασημένια ή χρυσή αλυσίδα με ένα διακριτικό σχέδιο και θα ολοκληρώσει το σύνολο σας οποιοδήποτε στυλ και να έχετε επιλέξει.

Μια τάση που επικρατεί για το καλοκαίρι 2018, είναι η τεχνική “layering”. Δημιουργήστε επίπεδα με τα κοσμήματα σας. Χρησιμοποιήστε κολιέ με διαφορετικά μήκη, σχέδια και μεγέθη και εντυπωσιάστε. Πολλά κομμάτια μπορεί να φαντάζουν αταίριαστα μεταξύ τους, όμως όταν τα ενώσετε μαζί θα σας δώσουν ένα φανταστικό και άκρως καλοκαιρινό αποτέλεσμα.

            Photo by: Jenny.gr

Φορέστε βραχιόλια και εντυπωσιάστε:

Η τεχνική του “layering” όμως, δεν είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε μόνο με τα κολιέ μας. Μπορείτε πολύ εύκολα να συνδυάσετε διάφορες υφές, χρώματα και σχέδια ανάλογα με το στυλ και τη διάθεση σας.

Το βραχιόλι, αποτελεί το πιο σημαντικό  κόσμημα πάνω στη γυναίκα, καθώς με κάθε κίνηση του χεριού της, η προσοχή θα στραφεί στο κόσμημα με το οποίο επέλεξε να τονίσει το outfit της.

                Photos by: blog.lulus / happinessbutique

 

Χρυσό

Εάν πάλι δεν σας ενθουσιάζει η ιδέα να φοράτε πολλά κομμάτια μαζί, δοκιμάστε κάτι κλασσικό αλλά καλαίσθητο. Όλες έχουμε στη συλλογή μας κάποια βραχιόλια χρυσά, με κούμπωμα ή βραχιόλια με αλυσίδα. Επιλέξτε αυτό που θα αναδεικνύει καλύτερα το σύνολο σας και είστε έτοιμες.

Photos by: happinessboutique

Βραχιόλια με σχέδιο

Μιας και το καλοκαίρι είναι στο ζενίθ του, γίνετε δημιουργικοί. Επιλέξτε βραχιόλια με άγκυρες, βραχιόλια με ματάκια, στρας και με άλλα σχέδια που θα σας εμπνέουν για τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις.

Photo by: Perlita.gr

Φούντες

Παρόλο που ίσως να μην μοιάζει σαν την απόλυτη καλοκαιρινή επιλογή, μικρές φουντίτσες που μπορεί να διακοσμούν τα βραχιόλια, είναι υπέροχη καλοκαιρινή λύση αν θέλετε να δείχνετε φρέσκες και αέρινες.

 

Βραχιόλια με χάντρες

Για ένα χαλαρό και casual style, δοκιμάστε βραχιόλια με χάντρες και βραχιόλια με πέτρες. Θα ταιριάξουν με τα περισσότερα από τα σύνολα σας και θα σας απογειώσουν την καλοκαιρινή σας διάθεση στα ύψη.

Photos by: Perlita.gr

 

 

Τα σκουλαρίκια είναι η κατάλληλη λύση:

Αν βιάζεστε και θέλετε κάτι για να ολοκληρώσει το ιδιαίτερο σύνολο σας, τα  σκουλαρίκια είναι  μια πολύ καλή επιλογή. Στα σκουλαρίκια δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Μπορείτε να διαλέξετε από απλούς κλασικούς ασημένιους κρίκους, μέχρι σκουλαρίκια με φούντες και περίτεχνα σχέδια. Αυτό όμως δεν σημαίνει φυσικά πως είναι ένα κομμάτι του συνόλου μας που θα πρέπει να παραμελούμε ή να μην  του δίνουμε τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται.

Photo by: collagevintage