Πλέον, μπορείτε να πάρετε γυαλιά ηλίου σε σχεδόν οποιαδήποτε χρώμα μπορείτε να φανταστείτε, Floral print, ταρταρούγα, ροζ νέον κ.α.. Αλλά οι περισσότεροι προτιμούν την κομψότητα των κλασικών χρωμάτων όπως τα καφέ ή τα μαύρα γυαλιά ηλίου. Το να βρείτε μια απόχρωση που ταιριάζει με οτιδήποτε φοράτε είναι εύκολο, λατρεύουμε όταν τα γυαλιά ηλίου ταιριάζουν με το υπόλοιπο outfit.

Αλλά είτε το πιστεύετε είτε όχι, τα μαύρα και καφέ γυαλιά ηλίου δεν ταιριάζουν σε όλους, σε κάποιους ταιριάζουν τα καφέ, ενώ σε άλλους τα μαύρα γυαλιά ηλίου. Ποια είναι τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για εσάς; Σας έχουμε κάποιες συμβουλές για να επιλέξετε το σωστό χρώμα γυαλιών ηλίου μεταξύ αυτών των δύο κλασικών χρωμάτων.

Συμβουλές για άνδρες

Τα γυαλιά ηλίου είναι εξίσου σημαντικό αξεσουάρ για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Μαζί με τα ρολόγια και τα παπούτσια , ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου μπορεί να ολοκληρώσει ένα ανδρικό σύνολο.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου εάν θέλετε να αγοράσετε γυαλιά ηλίου. Οι δύο κύριοι προβληματισμοί είναι η επιδερμίδα και το χρώμα των μαλλιών. Η δημιουργία μιας αντίθεσης επιτρέπει στα γυαλιά ηλίου σας και την εμφάνισή σας να αλληλοσυμπληρώνονται. Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα:

Ανοιχτόχρωμα μαλλιά και ανοιχτόχρωμο δέρμα: Τα καφέ ή τα γυαλιά ταρταρούγα είναι ιδανικά για αυτούς τους τύπους ανδρών. Ο ελαφρύτερος τόνος των γυαλιών συμπληρώνει τα ανοιχτά χρώματα μαλλιών και παίζουν μεταξύ τους.

Σκούρα μαλλιά και ανοιχτόχρωμο δέρμα: Τα καφέ ή τα γυαλιά ταρταρούγα θα κάνουν αντίθεση με σκούρα μαλλιά. Έτσι, επιλέξτε μαύρα γυαλιά ηλίου για να αλληλοσυμπληρώνουν τα σκούρα μαλλιά σας.

Άνδρες με σκούρα επιδερμίδα: Στους άνδρες με σκούρο δέρμα ταιριάζουν τόσο τα καφέ όσο και τα μαύρα γυαλιά ηλίου, προσθέτουν μια υπέροχη αντίθεση στο σκούρο δέρμα. Έτσι, μπορούν να επιλέξουν ότι θέλουν.

Συμβουλές για γυναίκες

Η επιλογή μεταξύ καφέ και μαύρων γυαλιών ηλίου είναι ένα ερώτημα που μπορεί να εξεταστεί και από τα δύο φύλα. Ωστόσο, οι γυναίκες έχουν πολύ περισσότερες επιλογές. Για το λόγο αυτό, θα επικεντρωθούμε στα ίδια βασικά: το χρώμα των μαλλιών και την επιδερμίδα.

Τα καφέ γυαλιά ηλίου φαίνονται καλύτερα στις γυναίκες με καστανά μαλλιά. Ταιριάζουν επίσης σε γυναίκες με κόκκινα ή πυρόξανθα μαλλιά. Οι μαύρες αποχρώσεις, από την άλλη πλευρά, είναι ιδανικές για ανοιχτόχρωμες κυρίες. Οι μαύρες αποχρώσεις μπορούν επίσης να ταιριάζουν σε σκούρα καστανά ή μαύρα μαλλιά.

Αφού αποφασίσετε ποιο χρώμα είναι καλύτερο για εσάς, αναζητήστε την εκτενή λίστα γυαλιών ηλίου στο Perlita για πολλές επιλογές σε μαύρο, καφέ και άλλα χρώματα.