Τα κουμπωτά σκουλαρίκια είναι από τα πιο ευκολοφόρετα κοσμήματα που μπορείς να επιλέξεις να φορέσεις. Γνωστά για την απλότητα τους  τα προτιμούν οι σχεδιαστές κοσμημάτων και τα αλλάζουν ανάλογα με την εκάστοτε μόδα της εποχής.

Αν νομίζεις ότι τα καρφωτά σκουλαρίκια είναι μικρά, απλά και βαρετά τότε κάνεις λάθος. Ένα υπέροχο ζευγάρι καρφωτά σκουλαρίκια είναι αρκετά ευέλικτα και άνετα για να τα φοράτε για καιρό. Τα κουμπωτά σκουλαρίκια φυσικά είναι μικρότερα από άλλα είδη σκουλαρικιού άλλα δεν χρειάζεται ούτε να είναι βαρετά, ούτε βασικά.

Πώς να τα φορέσεις

Φορώντας πολλαπλά καρφωτά σκουλαρίκια στο αυτί σου δίνεις μια φρέσκια και μοντέρνα νότα στην εμφάνιση σου. Δείξε την δημιουργική σου πλευρά επιλέγοντας να φορέσεις διαφορετικά πολλαπλά καρφωτά σκουλαρίκια ή πολύχρωμα για να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου.

Τα πολλαπλά σκουλαρίκια μπορεί να δείξουν υπέροχα αν αναδεικνύουν το ένα το άλλο και δεν κλέβουν την λάμψη το ένα από το άλλο. Μπορείς να προσθέσεις ένα καινούργιο σκουλαρίκι οπουδήποτε στο αυτί σου μέχρι και στον λοβό σου.

Τα καρφωτά σκουλαρίκια ταιριάζουν σε όλους

Τα ευκολότερα αξεσουάρ που θα μπορούσες ποτέ να φορέσεις είναι αυτό το στιλ σκουλαρικιού. Επίσης η αγορά τους είναι εύκολη αφού έχεις αποφασίσει τι στιλ θέλεις. Οι επιλογές είναι άπειρες, από το ακριβό διαμάντι έως τα καθημερινά, επίσης τα επιλέγουν οι άντρες και τα παιδιά.

 

Διάσημοι που τα προτιμούν

Η πριγκίπισσα Κέιτ είναι πάντα κομψή και η εμφάνισή της είναι κλασική, όπως και με όλες τις γυναίκες της βασιλικής αυλής. Τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη ως προς το συγκεκριμένο στιλ σκουλαρικιού όπως έχουμε δει σε φωτογραφίες στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Τα vintage σκουλαρίκια με διαμάντια είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Η Halle Berry φοράει το τέλειο ζευγάρι σκουλαρικιών  για να τονίσει τα πανέμορφα χαρακτηριστικά της. Τα 14 καράτια δύο χρυσά και διαμαντένια σκουλαρίκια ταιριάζουν στο πρόσωπό της τέλεια.

Η Jennifer Lopez λάμπει έντονα στα Grammys με τα φανταχτερά της καρφωτά σκουλαρίκια με διαμάντια προσθέτοντας μία μικρή λάμψη στην εμφάνιση της.

 

Τα προτιμούν και οι άντρες

Τα περισσότερα καρφωτά  είναι σχεδιασμένα για γυναίκες, αλλά υπάρχουν πολλοί άνδρες που φορούν σκουλαρίκια. Στη δεκαετία του ’90, ήταν κοινό για τους άνδρες να φορούν μόνο ένα σκουλαρίκι ή ίσως ένα πολύ μικρό κρικάκι. Σήμερα, είναι εξίσου συνηθισμένο για τους άνδρες να φορούν σκουλαρίκια και στα δύο αυτιά. Βέβαια πλέον στην αγορά υπάρχουν σκουλαρίκια αποκλειστικά για άντρες.

Συνήθως είναι τα πρώτα σου σκουλαρίκια

Θεωρείται ότι είναι λιγότερο επώδυνο να τρυπηθούν τα αυτιά σου όσο είσαι μικρή. Τα καρφωτά σκουλαρίκια είναι η πιο κατάλληλη επιλογή για βρέφη και μικρά παιδιά γιατί δεν θα γαντζωθούν σε ρούχα ή στα μαλλιά τους για να προκληθεί κάποιος τραυματισμός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *