Στο σημερινό blog θα δούμε ενδιαφέρουσες προτάσεις για λεπτά και διακριτικά κοσμήματα που μπορούν να δώσουν ένταση και κομψότητα στο ντύσιμό σας. Επιπλέον μας δίνουν το περιθώριο να κάνουμε μοντέρνους συνδυασμούς φορώντας πολλά μαζί κολιέ ή βραχιόλια πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό και stylish αποτέλεσμα.

Κολιέ λάσο για κομψό στιλ

Τα κολιέ λάσο είναι λεπτεπίλεπτα και ιδανικά για κομψές και σικ εμφανίσεις. Πολλές εργαζόμενες γυναίκες μπορούν να επωφεληθούν από την ομορφιά και την κομψότητα αυτού του κολιέ. Μπορείτε εύκολα να το φορέσετε σε συνδυασμό  με άλλα μίνιμαλ κοσμήματα, όπως πολλαπλά βραχιόλια ή σε συνδυασμό με πολλαπλές λεπτές βέρες στα χέρια. Επίσης, αν σας αρέσει το layering, μπορείτε να το κάνετε και με το κολιέ σας. Για παράδειγμα μπορείτε να φορέσετε ταυτόχρονα δύο και τρία λεπτεπίλεπτα κολιέ.

Λόγω της κομψότητας και του στυλ τους, μπορείτε να φορέσετε ένα κολιέ λάσο με έναν πιο προκλητικό και ελκυστικό τρόπο. Για παράδειγμα, το καλοκαίρι αν θέλετε μπορείτε να το φορέσετε με ένα βαθύ ντεκολτέ V, θα είναι ιδανικό για την καλοκαιρινή σας εμφάνιση. Επιπλέον αυτό το κολιέ ταιριάζει και σε μια κομψή βραδινή έξοδο. Αυτός ο τύπος κολιέ είναι ένα ευπροσάρμοστο κομμάτι που θα μπορούσε να φορεθεί από όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από το επάγγελμα ή το στυλ τους.

Φορέστε μίνιμαλ λεπτά βραχιόλια για μια μοντέρνα εμφάνιση

Αν σας αρέσει το μίνιμαλ στιλ, τότε σίγουρα θα σας αρέσει το παρακάτω στιλ. Τα βραχιόλια είναι το είδος του κοσμήματος που δεν είναι στην μόδα πάντα, αλλά τον τελευταία χρόνια παρατηρούμε πολλές bloger μόδας που φορούν βραχιόλια ή ακόμα και μια στοίβα βραχιόλια.

Επιπλέον αν σας αρέσει να φοράτε ρολόι είναι μια καλή στιγμή να το συνδυάσετε με ένα ή και πολλά μίνιμαλ βραχιόλια. Αυτό το στιλ είναι ιδανικό για γυναίκες που εργάζονται και δεν έχουν χρόνο να επιμεληθούν την εμφάνιση τους. Επίσης, αν θέλετε να δώσετε ενδιαφέρον στα μονόχρωμα ρούχα σας, μην διστάσετε να προσθέσετε ένα μοντέρνο βραχιόλι, φαίνεται εξαιρετικά θηλυκό.

Διακριτική αλυσίδα με μενταγιόν

Τα κομψά κολιέ με μενταγιόν είναι τόσο χαριτωμένα και ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα ρούχα, μπορείτε να τα φορέσετε με τα καθημερινά σας ρούχα ή και με τα βραδινά σας. Αυτά τα κολιέ είναι διαχρονικά, επομένως μπορείτε να ξοδέψετε λίγα παραπάνω χρήματα από το αναμενόμενο. Συνδυάστε το κρεμαστό κολιέ με απλά ρούχα ή με περίπλοκες λεπτομέρειες και με τα δύο στιλ θα δείχνει υπέροχα.

Φορέστε πολλαπλά κολιέ για μια πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση

Αν θέλετε να κάνετε μοναδικό συνδυασμό διαφορετικών κολιέ, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πολύ μοντέρνο και δημοφιλές στιλιστικό αποτέλεσμα. Μπορείτε να πάρετε ένα έτοιμο κολιέ με πολλαπλά επίπεδα ή να φτιάξετε το δικό σας με κολιέ που έχετε στην μπιζουτιέρα σας. Μπορείτε να καταλήξετε με ένα πολύ girly, κομψό, boho ή οποιαδήποτε στιλ θέλετε εσείς.

Για παράδειγμα, το καλοκαίρι με ένα φλοράλ φόρεμα αν προσθέσετε κολιέ με layers θα δώσει άλλη αίσθηση στην εμφάνιση σας , ή μπορείτε να προσθέσετε δύο κολιέ για μια πιο απλή αλλά μοντέρνα εμφάνιση. Πολλοί άνθρωποι αμφισβητούν τη δύναμη της απλότητας, αλλά στην πραγματικότητα αυτό είναι ένας τόσο διαχρονικός τρόπος για να έχετε μία κομψή εμφάνιση.

Φορέστε βραχιόλια με λεπτή αλυσίδα

Τα βραχιόλια με αλυσίδα φαίνονται τόσο χαριτωμένα και κομψά με βάση τα ρούχα που αποφασίζετε να τα ταιριάξετε. Αυτό το κομψό κόσμημα είναι επίσης ένα αξεσουάρ που πρέπει να έχεις στην συλλογή σου. Μπορείτε να τα φορέσετε μόνα τους ή μαζί με άλλα παρόμοια βραχιόλια.

Λεπτεπίλεπτα τσόκερ για girly look

Ένα όμορφο λεπτεπίλεπτο τσόκερ είναι ακόμα ένα αξεσουάρ το οποίο προτιμούν πολλές γυναίκες. Αυτό το είδος κολιέ είναι πολύ ευέλικτο, θηλυκό και μοντέρνο. Μπορεί να κάνει την εμφάνιση σας εντυπωσιακή, μοντέρνα. Είναι ιδανικό αξεσουάρ για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις σε συνδυασμό με ένα θηλυκό φόρεμα.

Επίσης είναι τέλεια για τις καθημερινές σας εμφανίσεις αλλά βέβαια και για τις νυχτερινές σας εξόδους. Μπορείτε να φορέσετε το ίδιο τσόκερ σε πολλές διαφορετικές εμφανίσεις  και να τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας.

Ελπίζω ότι οι συμβουλές για να φορέσετε τα κοσμήματα σας σε όλες τις περιστάσεις να ήταν χρήσιμες. Βάλτε χρώμα και λάμψη στις εμφανίσεις σας με κομψά και λεπτεπίλεπτα κοσμήματα. Χαριτωμένα, girly, κατάλληλα για κάθε τύπο γυναίκας. Συνδυάστε τα αβίαστα με πολύχρωμα και κομψά ρούχα.