Τα κοσμήματα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για να ολοκληρώσετε το γιορτινό σας ντύσιμο. Τι είδους κόσμημα όμως πρέπει να φοράτε; Υπάρχουν πολλά είδη κοσμημάτων που μπορούν να φορεθούν κατά την περίοδο των γιορτών.
Ανεξάρτητα από το είδος του ρούχου που φοράτε, τα κοσμήματα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας. Από κολιέ και σκουλαρίκια μέχρι βραχιόλια, τα κοσμήματα μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με μια ποικιλία ρούχων για μια άμεσα κομψή εμφάνιση. Τι κοσμήματα θα φορέσουμε λοιπόν φέτος στις γιορτές; Οι τάσεις στα κοσμήματα που υπαγορεύει η μόδα είναι:

Αλυσίδες


Το πιο hot κόσμημα της χειμερινής περιόδου είναι οι αλυσίδες. Πολλαπλές αλυσίδες μπορούν να φορεθούν με έναν ή δύο διαφορετικούς τρόπους: ως κολιέ, βραχιόλι ή ακόμα και σκουλαρίκια.

Πέρλες


Τα κοσμήματα με πέρλες ήταν πάντα ένα διαχρονικό αξεσουάρ – ειδικά για τις γυναίκες που αναζητούν μια κομψή και κλασική εμφάνιση. Αυτού του είδους τα κοσμήματα μπορούν να συνδυαστούν με μοντέρνα κολιέ με αλυσίδα ή μπορούν να μείνουν ως ένα απλό statement κομμάτι μόνα τους. Σας μοιάζει περίεργος ο συνδυασμός αυτός; Και όμως, θα δείτε ότι δένει αρμονικά και σας προσφέρει ένα υπέροχο τελικό αποτέλεσμα.

Κρίκοι


Οι κρίκοι είναι επίσης ένα από τα πιο διαχρονικά και αγαπημένα κοσμήματα. Μπορεί να είναι μικροί ή oversized, επιβλητικοί ή minimal, απλοί ή διακοσμημένοι με όμορφες πέτρες. Ό,τι και να διαλέξετε, αυτά τα κοσμήματα μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ και να απογειώσουν την εμφάνιση σας στο λεπτό.

Καρφωτά σκουλαρίκια


Τα καρφωτά σκουλαρίκια φοριούνται συνήθως ως καθημερινά σκουλαρίκια, ωστόσο τα oversized καρφωτά σκουλαρίκια μπορούν να κάνουν μια εντυπωσιακή προσθήκη στο σύνολό σας. Μπορούν να φορεθούν όλη την ημέρα και είναι τόσο άνετα που σχεδόν ξεχνάμε ότι τα φοράμε. Υπάρχουν άπειρα σχέδια και χρώματα που μπορείτε να διαλέξετε.