Η επιλογή μιας σωστής εμφάνισης για κάθε γεγονός είναι αρκετά σημαντική.  Εξίσου όμως σημαντικό είναι η επιλογή του σωστού αξεσουάρ.  Το κόσμημα που φοράτε μπορεί να απογειώσει ή να καταστρέψει ολόκληρο το look σας.  Τώρα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αφού παρακάτω ακολουθεί ένας οδηγός που μπορείτε να ακολουθήσετε ενώ επιλέγετε την εμφάνιση σας.

Σε μια συνέντευξη

Είναι γεγονός ότι η πρώτη σας εντύπωση παίζει μεγάλο ρόλο στο να σας επιλέξουνε.  Φορέστε καθαρά, άνετα και μινιμαλιστικά ρούχα που σας κάνουν να αισθάνεστε σίγουροι.  Συνδυάστε το ντύσιμό σας με ένα μαργαριταρένιο κολιέ ή με ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια ή με ένα δαχτυλίδι που αναδεικνύει την προσωπικότητα σας ή με ένα ασημένιο βραχιόλι ή με ένα ρολόι.

Σε καμία περίπτωση μην τα συνδυάσετε όλα μαζί.  Να θυμάστε είτε πηγαίνετε για συνέντευξη είτε δουλεύετε καιρό εκεί τα κοσμήματα σας θα πρέπει να είναι κλασικά, κομψά και να αναδεικνύουν την προσωπικότητα σας.  Αποφύγετε τα εντυπωσιακά και φανταχτερά κοσμήματα.

Σε μία βόλτα

Είτε πηγαίνετε για ένα καφέ με τις φίλες σας είτε βγαίνετε για εξωτερικές δουλειές όπως είναι το σούπερ μάρκετ υπάρχουν κοσμήματα που θα αναβαθμίζουν το καθημερινό σας look.  Τι πιο χαλαρό από το να φορέσετε ένα τζιν με ένα μπλουζάκι της αρεσκείας και να το συνδυάσετε με χαλαρά κοσμήματα.

Φορέστε ένα μακρύ κολιέ με μενταγιόν στην άκρη ή ένα πολύχρωμο κόσμημα ή μια καρφίτσα στο παλτό για τους χειμερινούς μήνες.  Να θυμάστε αυτές είναι οι ώρες χαλάρωσης σας για αυτό επιλέξτε κοσμήματα που να ταιριάζουν σε αυτό το στυλ και παίξτε με τα χρώματα και τις υφές.

Σε μία νυχτερινή έξοδο

Μπορεί να είστε καλεσμένες σε ένα πάρτι ή να έχετε ένα ραντεβού, όποια και αν είναι η περίσταση μπορείτε να γίνεται πιο ελεύθερες και δημιουργικές με τα κοσμήματα σας.  Βάλτε τα καλά σας και συνδυάστε τα με εντυπωσιακά κοσμήματα.

Ένα ζευγάρι από κρεμαστά σκουλαρίκια σε σχήμα πολυέλαιο ή ένα κολιέ συνδυασμένο με μεγάλα καρφωτά σκουλαρίκια ή ένα τεράστιο δαχτυλίδι ή βραχιόλι είναι σίγουρο ότι θα μαγνητίσουν τα βλέμματα.  Να σημειωθεί ότι σε αυτές τις περιστάσεις μας αρέσουν τα μεγάλα κοσμήματα απλά θυμηθείτε να μην το παρακάνετε και τα συνδυάσετε όλα μαζί.

Σε ειδικές περιστάσεις

Βαφτίσια, γάμοι, γκαλά, έρανοι πώς να παραμείνετε κλασική και εντυπωσιακή ταυτόχρονα;  Μα φυσικά τα καλύτερα αξεσουάρ για αυτές τις περιπτώσεις είναι οι πολύτιμοι λίθοι.  Συνδυάστε το φόρεμα σας με διαμαντένια κολιέ, σκουλαρίκια ή βραχιόλια.  Ακόμα  τα κρυστάλλινα αξεσουάρ και τα κοσμήματα με μαργαριτάρια είναι σίγουρο ότι θα κλέψουν τις εντυπώσεις.  Ένας μοναδικός τρόπος να ξεχωρίσετε είναι να συνδυάσετε το λαμπερό σας ντύσιμο με κοσμήματα αντίκες.

Τα κοσμήματα σας είναι εξίσου σημαντικά με τα ρούχα που επιλέγετε.  Όπου και αν πηγαίνετε, βεβαιωθείτε ότι τα κοσμήματα που φοράτε σας κάνουν να νιώθετε υπέροχα.  Ελπίζουμε ότι αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν την επόμενη φορά που θα θέλετε να συνδυάσετε κοσμήματα με τα αγαπημένα σας ρούχα.