Για να λάμψετε την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, εκτός από τα εντυπωσιακά κοσμήματά σας, θα χρειαστείτε ένα χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ που θα ολοκληρώσει τη γιορτινή σας εμφάνιση. Ποιο είναι όμως το makeup look που θα σας κάνει πιο λαμπερή και σαγηνευτική από ποτέ; Ανακαλύψτε τις κορυφαίες επιλογές μακιγιάζ για τα Χριστούγεννα:

Κλασικό smokey eyes

Στις πρώτες θέσεις αυτής της λίστας δεν θα μπορούσε να μην είναι το κλασσικό smokey eyes, ειδικά ενόψει των Χριστουγέννων, όταν έχετε πολλές εκδηλώσεις να παρευρεθείτε. Μπορούν να δημιουργηθούν με όποιο χρώμα σκιάς θέλετε, αρκεί να ταιριάζουν μεταξύ τους και να δημιουργούν ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Υπάρχουν γυναίκες που προτιμούν το απαλό smokey μακιγιάζ ματιών, ενώ άλλες λατρεύουν το έντονο και σκούρο μακιγιάζ ματιών.

Μεταλλικές σκιές ή glitter

Ένα ροζ χρυσό μακιγιάζ ματιών είναι σίγουρα στο μακιγιάζ μας τις γιορτινές μέρες. Ένα glam και εκλεπτυσμένο μακιγιάζ που αγκαλιάζει τη γοητεία του ροζ γκλίτερ και των λαμπερών μεταλλικών χρωμάτων. Σκεφτείτε το ως ένα επιχρυσωμένο makeover για τα μάτια σας για να δημιουργήσετε ένα φωτεινό χριστουγεννιάτικο glitter μακιγιάζ.

Εορταστικά κόκκινα χείλη

Όπου και να κοιτάξετε τα Χριστούγεννα θα δείτε πιτσιλιές κόκκινου, οπότε γιατί να μην αγκαλιάσετε αυτό το εορταστικό χρώμα και στο χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ σας; Το κόκκινο κραγιόν μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα και με απαλό, φυσικό μακιγιάζ ματιών, αλλά και με έντονα και γιορτινά smokey eyes.