Τα σκουλαρίκια κρίκοι είναι ένα κλασικό κόσμημα που χρειάζεται κάθε γυναίκα. Είναι κολακευτικά και μπορούν να συνδυαστούν με οποιοδήποτε ντύσιμο. Από casual έως επίσημα, τα σκουλαρίκια με κρίκοι θα δείχνουν πάντα υπέροχα.

Μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα σκουλαρίκια κρίκοι.

Άρχισαν να έρχονται στη μόδα γύρω στο 1980 και από τότε δεν έχουν φύγει από τη μόδα. Αυτό το σκουλαρίκι κολακεύει σχεδόν όλες τις γυναίκες και προσθέτει στυλ στην εμφάνισή σας. Πλέον υπάρχουν σε πολλά μεγέθη, σχέδια και υλικά όπως διάφορα μέταλλα, πλαστικό, ξύλο ακόμα και κεραμικά.

Οι σωστοί κρίκοι για σένα

Νομίζεις ότι σου ταιριάζουν όλα τα είδη κρίκων; Ξανασκέψου το. Παρακάτω σας δίνουμε κάποιες συμβουλές για να διαλέξετε τους κατάλληλους κρίκους.  Εάν ο λαιμός σας είναι κοντός προτιμήστε μεγάλους κρίκους αλλά να είναι οβάλ για να δίνει την ψευδαίσθηση  του μάκρους.

Ταιριάξτε το πλάτος των σκουλαρικιών σας με το σχήμα του προσώπου σας. Εάν έχετε στρόγγυλο ή σε σχήμα καρδιάς πρόσωπο προτιμήστε ποιο χοντρούς κρίκους για να εξισορροπήσετε την εμφάνιση σας. Εάν έχετε στενό ή μακρύ πρόσωπο προτιμήστε λεπτούς μεγάλους κρίκους.

Εάν έχετε μακριά μακριά μαλλιά καλό θα ήταν να έχετε μαζεμένα μαλλιά για να μην μπλέκονται με τους κρίκους σας. Σε κοντά μαλλιά οι επιλογές σας για μεγάλους κρίκους είναι απεριόριστοι.

Πειραματιστείτε με διάφορα είδη μεγάλων κρίκων και δείτε τι σας ταιριάζει καλύτερα.