Τα κοσμήματα που θα επιλέξεις να συνδυάσεις τα σύνολα σου μπορεί να τα απογειώσουν, όμως μπορεί και να ‘καταστρέψουν’ το outfit σου. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να μετατρέψεις το σύνολο σου ανάλογα με την ώρα και την περίσταση, παραμένοντας όμως με στυλ.

Ένα από τα ίσως πιο βολικά σύνολα που μας βγάζουν τις περισσότερες φορές από την δύσκολη θέση. Το total black look, μπορείτε να το φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας και να δείχνεις κομψή και γεμάτη στυλ.Αυτό το look δίνει το τέλειο έδαφος για να δημιουργήσεις ότι στυλ επιθυμείς.

Ξεκινάμε από ένα απλό αλλά elegant σύνολο, που είναι τα χρυσά κοσμήματα. Ένα χρυσό σετ από κοσμήματα, μπορεί να σου φαίνεται απλό, όμως θα απογειώσει το look σου.

Αν όμως προτιμάς κάτι πιο ζωντανό, που θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα, δοκίμασε σκουλαρίκια με έντονο χαρακτήρα.

Tα vintage σκουλαρίκια  είναι μια τάση που κυριάρχησε τη φετινή σεζόν και θα συνεχίσει να  πρωταγωνιστεί για αρκετό καιρό ακόμα.

Ας το παραδεχτούμε, οι περισσότερες από εμάς προτιμούμε την άνεση μας και για αυτό το λόγο η ντουλάπα είναι γεμάτη με ρούχα καθημερινά όπως τζιν και καθημερινά τοπάκια.

Παρόλα αυτά, έχουμε κάποια τρικς για να κάνουμε ένα απλό και άνετο look, να δείχνει αξεπέραστο.

Για να δώσεις ένα πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα στο σύνολο σου, δοκίμασε κάποιο κολιέ με έντονο μοτίβο και χρώμα καθώς η ένταση είναι η λέξη που χαρακτηρίζει τις φετινές τάσεις.

Μια εναλλακτική λύση αν δεν είστε ο τύπος του κολιέ, είναι τα σκουλαρίκια. Σκουλαρίκια μικρά ή και κρεμαστά με μοτίβα φθινοπώρου όπως τα φύλλα, θα είναι κάτι που θα δούμε αρκετά τη φετινή σεζόν.


Αν έχεις μια βραδινή έξοδο στην οποία σκέφτεσαι με ποιο τρόπο θα δείχνεις μοναδική, η λύση είναι τα σκουλαρίκια. Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα πιο elegant ύφος, προτίμησε ένα σχέδιο με πέρλες.

Τα σκουλαρίκια με πέρλες είναι διαχρονικά και μπορείς να τα φορέσεις με όλα σας τα ρούχα ανεξαρτήτου στυλ και ύφους.

Το ο,τι θα επιλέξουμε να ντυθούμε με πιο casual ρούχα, όπως ένα κολάν, ζακέτα ή ακόμα και φόρμα, δεν συνδέεται απαραίτητα με το γεγονός ότι δεν μπορούμε να φορέσουμε κάποια αξεσουάρ για να δείχνουμε πιο chic.

Οι κρίκοι σε οποιοδήποτε μέγεθος είναι πιο βολικό για εσάς, είναι ένα διακριτικό κόσμημα, που δίνει όμως αμέσως διαφορετικό χαρακτήρα στο σύνολο μας.

Αν αισθάνεσαι πιο “τολμηρή”, φόρεσε κρίκους διακοσμημένους, όπως κρίκους με πέτρες,  χάντρες ή και πολλαπλά επίπεδα.

 

Τα chokers, είναι μια μόδα που είχε επικρατήσει πολύ τη δεκαετία των 90s, όμως ήρθε η στιγμή να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Κοσμήματα με vintage διάθεση, θα κάνουν μοναδική κάθε σας εμφάνιση.

Θα σας ‘ταξιδέψουν’ σε μια άλλη εποχή, δημιουργώντας μια πιο ροκ ή και ρομαντική διάθεση, ανάλογα με τον τρόπο που τα έχετε συνδυάσει.