Τα βραχιόλια είναι από τα πιο παλιά αξεσουάρ μόδας.  Ωστόσο πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν τον τρόπο να τα συνδυάσουν σωστά.  Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς να φορέσετε τα βραχιόλια σας ακολουθήστε παρακάτω τον εύκολο οδηγό.

Δώστε προσοχή στο μήκος του μανικιού

Πολλές γυναίκες φοράνε πιο φαρδιά βραχιόλια πάνω από ένα μακρύ μανίκι.  Αυτό δεν είναι τελείως λάθος αλλά θα ήταν καλύτερο να συνδυάσετε τα μακριά μανίκια με ένα λεπτό βραχιόλι.  Ακόμα καλύτερα είναι να το φορέσετε στο σημείο που τελειώνει το μανίκι και όχι από πάνω.

Μην το παρακάνετε

Ναι σίγουρα είναι ωραίο να φοράτε περισσότερα από ένα βραχιόλι στον καρπό σας αλλά προσέχετε να μην το παρακάνετε.  Συνήθως, από ένα μέχρι τρία βραχιόλια σε ένα καρπό είναι αρκετά.

Σκεφτείτε το ντύσιμο σας

Για ένα καθημερινό look συνδυάστε πιο διασκεδαστικά βραχιόλια όπως είναι αυτά με τις χάντρες.  Για εμφανίσεις στη δουλειά φορέστε μινιμαλιστικά σχέδια ενώ για μια βραδινή έξοδο φορέστε πιο εντυπωσιακά κομμάτια με διαμάντια ή στρας.

Σκεφτείτε την εφαρμογή

Ένα πολύ μεγάλο βραχιόλι μπορεί να γλιστρήσει από το χέρι σας ενώ ένα πολύ μικρό να γρατζουνίσει τον καρπό σας.  Το ιδανικό μέγεθος είναι περίπου ένα εκατοστό από την περιφέρεια του καρπού σας.  Ωστόσο, αν σας αρέσει ένα βραχιόλι το οποίο δεν εφαρμόζει καλά στο χέρι σας πάντα μπορείτε να το πάτε σε ένα κοσμηματοπωλείο και να το προσαρμόσετε.

Σκεφτείτε την δομή του καρπού σας

Εάν έχετε λεπτά οστά καλύτερα να επιλέξετε λεπτοκομμένα βραχιόλια ενώ αν έχετε μεγαλύτερα οστά σας ταιριάζουν τα πιο φαρδιά βραχιόλια.  Ωστόσο αυτό δεν είναι πάντα απαραίτητο αφού μπορείτε πάντα να προσαρμόσετε οποιοδήποτε βραχιόλι ανάλογα με το στυλ σας.

Τα βραχιόλια υπάρχουν εδώ και αιώνες.  Ωστόσο συνεχίσουν να είναι ένα από τα πιο μοντέρνα αξεσουάρ.  Ο παραπάνω οδηγός ελπίζω να σας βοήθησε να είστε σίγουροι για το πως να συνδυάσετε τα βραχιόλια με όλα σας τα ντυσίματα.