Τα βραχιόλια είναι ένα από τα πιο παραδοσιακά και κλασικά κοσμήματα. Είναι επίσης πολύ διασκεδαστικά να φορεθούν επειδή μπορούν να φορεθούν με διαφορετικούς τρόπους και να προσφέρουν μεγάλη ευελιξία. Μπορούν ακόμη και να κατασκευαστούν από διάφορα υλικά όπως ατσάλι, πλαστικό, δέρμα, ακρυλικό και άλλα. Έρχονται επίσης σε μια ευρεία γκάμα στυλ, συμπεριλαμβανομένων απλών επιλογών, καθώς και εκείνων που είναι διακοσμημένα με πέτρες, κρυστάλλου και πέρλες. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να πουν ότι είναι το πιο ευέλικτο κόσμημα αφού μπορείτε να τα φορέσετε με το στυλ που σας αρέσει. Για παράδειγμα, δεν είναι μόνο για γυναίκες αλλά και για άνδρες.

Όπως βλέπετε, υπάρχουν πολλές ποικιλίες βραχιολιών εκεί έξω. Επομένως, η επιλογή του σωστού βραχιολιού θα μπορούσε να είναι μια προκλητική διαδικασία και μπορεί να πάρει λίγο χρόνο. Ένα από τα καλύτερα πράγματα για τα βραχιόλια είναι ότι έχετε τόσες πολλές διαφορετικές επιλογές. Το χρώμα, ο τύπος της αλυσίδας και το υλικό ποικίλλουν πάρα πολύ, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε ένα συγκεκριμένο στυλ που ταιριάζει σε κάθε ντύσιμο ή περίσταση. Στη συνέχεια θα αναφερθούμε λεπτομερώς στους διαφορετικούς τύπους βραχιολιών και πώς να τα φορέσετε.

Βραχιόλια με αλυσίδα

Ένα βραχιόλι με αλυσίδα είναι ένα αριστοκρατικό και ευέλικτο κόσμημα. Μπορεί να φορεθεί σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις και είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που θα μπορούσατε να έχετε. Τα βραχιόλια με αλυσίδα αποτελούν ένα υπέροχο κομμάτι και διατίθενται σε πολλά διαφορετικά σχέδια. Μπορούν να φορεθούν στο χέρι ή στο πόδι και έτσι είναι κατάλληλα για κάθε είδους περιστάσεις.

Χειροπέδα

Οι χειροπέδες είναι κυκλικές, άκαμπτες και κατασκευασμένα από μέταλλο (ασήμι, χρυσό ή ατσάλι). Έχουν απλό σχέδιο ή πολύτιμους λίθους πάνω τους και εφαρμόζουν άνετα στον καρπό. Τα συγκεκριμένα βραχιόλια δείχνουν πολύ όμορφα όταν φοριούνται μόνα τους ή μαζί με άλλα βραχιόλια χειροπέδες.

Βραχιόλια με χάντρες

Τα βραχιόλια με χάντρες είναι από τα πιο δημοφιλή και συνήθως είναι μονά ή πολλαπλών σειρών και μπορούν να διαθέτουν πολύτιμους λίθους σε διαφορετικά χρώματα. Φαίνονται υπέροχα όταν φοριούνται και στις δύο πλευρές.

Συμβουλές για τα αγαπημένα σας βραχιόλια: