Το φθινόπωρο μπαίνει με δυναμική διάθεση και φέρνει μαζί του νέες τάσεις στα αξεσουάρ και τα κοσμήματα. Αν τα χρησιμοποιήσετε κατάλληλα θα μπορέσετε να είστε πάντα περιποιημένη και με μοναδικό στυλ. Η φετινή σεζόν υποστηρίζει την ένταση, τους συνδυασμούς διαφορετικών χρωμάτων καθώς και την αντίθεση. Παρόλα αυτά, τα πιο διακριτικά κοσμήματα θα συνεχίσουν να συμπρωταγωνιστούν.

Vintage κοσμήματα

Βλέπουμε πως τα τελευταία χρόνια, έχουν επιστρέψει στη μόδα τα vintage αξεσουάρ.  Οπότε βγάλτε από το συρτάρια σας κοσμήματα που μπορεί να θεωρούσατε ξεπερασμένα, και δημιουργείστε το απόλυτο fashion look!

Photo by: Perlita.gr
Photo by: lollipuff

 

 

Κοσμήματα με έντονα μοτίβο

Η περίοδος φθινόπωρο-χειμώνας 2018-2019, χαρακτηρίζεται από την ένταση το χρώμα και την υπερβολή.  Πειραματιστείτε με τα κοσμήματα σας. Επιλέξτε έντονα μοτίβο, statement κολιέ, βραχιόλια με πέτρες, διάφορα χρώματα και κάνετε συνδυασμούς που θα σας εμπνεύσουν.

Photo by: eurekacrystalbeadsblog
Photo by: prettyinthepines

 

Μεγάλα σκουλαρίκια

Όπως είπαμε και στην αρχή, η φετινή σεζόν χαρακτηρίζετε από την υπερβολή. Όμως το πιο δυνατό σημείο των φετινών τάσεων, το κερδίζουν τα σκουλαρίκια. Μπορούν να συνοδέψουν ένα απλό κλασικό look, όπως το total black και να το απογειώσουν, όμως μπορούν και να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ένταση σε μια εκρηκτική εμφάνιση με πολλά χρώματα και μοτίβα.

Photo by: livinggazette

 

 

Boho βραχιόλια

Βραχιόλια με boho διάθεση, θα σας δώσουν μια casual εμφάνιση. Μην φοβηθείτε όμως να παίξετε με διάφορα σχέδια και χρώματα καθώς αυτό αντιπροσωπεύει το boho στυλ. Βραχιόλια με χάντρες, σκοινάκια, πέτρες σε έντονα χρώματα θα σας δώσουν μοναδικό στυλ.

Photo by: apparelsearch
Photo by: elyfly

 

Κολιέ με αλυσίδα

Τα κολιέ με αλυσίδα, είναι από τα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια και για αυτό το λόγο συνεχίζουν να παραμένουν η Νο.1 επιλογή στα κοσμήματα. Κολιέ με ασημένια ή χρυσή αλυσίδα, μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και να εκπροσωπούν διαφορετικό στυλ ανάλογα με τη διάθεσης σας. Για τις πιο τολμηρές, φορέστε κολιέ και βραχιόλια με μεγάλη αλυσίδα για να δώσετε ένταση στο σύνολο σας.

Photo by: beautetinkyriaki

 

Κοσμήματα με σχήματα φύλλων

Ένα ιδιαίτερο σχέδιο που θα απογειώσει τη φθινοπωρινή σας διάθεση, είναι τα κοσμήματα με σχέδια φύλλων. Επιλέξτε ανάμεσα σε άπειρες εναλλακτικές. Με χρυσά ή ασημένια φύλλα για ένα elegant look, με σκοινάκι για πιο φυσικές και καθημερινές εμφανίσεις.

Photo by: weheartit
Photo by: Perlita.gr

 

Κρίκοι

Οι κρίκοι και ιδιαίτερα οι μεγάλοι κρίκοι, θα ολοκληρώσουν κάθε εμφάνιση σας. Μπορούν να φορεθούν από όλες τις ηλικίες και ανάλογα με την περίσταση που θα τους χρειαστείτε, μπορείτε να πειραματιστείτε με στρας, διπλούς κρίκους ή ακόμη και συνδυασμένους με γεωμετρικά σχήματα, τα οποία κάνουν αισθητή τη παρουσία τους αυτή τη σεζόν.

Photo by: happinessboutique
Photo by: harperandharley
Photo by: madeupstyle

 

Χρυσά κοσμήματα

Για εσάς που προτιμάτε τα κομψά και πιο διακριτικά αξεσουάρ, έχουμε καλά νέα. Σε αντίθεση με τα γεμάτα ένταση κοσμήματα, η μόδα φέτος φαίνεται να αγαπά την ιδέα του ντελικάτου. Λεπτά αξεσουάρ με ίσως κάποια διακριτικά σχέδια, θα συνοδέψουν απόλυτα κάθε στυλιστική σας επιλογή.