Μετά από μήνες που φορούσαμε ζιβάγκο και κασκόλ, ήρθε επιτέλους η ώρα να αφήσει το λαιμό σας να τον δει ο ήλιος και πάλι, πράγμα που σημαίνει ότι είναι επίσης καιρός να ανανεώσετε τη συλλογή με τα κολιέ σας. Παρακολουθούμε το Instagram (όπου οι τάσεις των κοσμημάτων είναι πάντα ενημερωμένες) για τα must have στυλ της καλοκαιρινής σεζόν και τα περιορίσαμε σε επτά φιναλίστ.

Θυμηθείτε στις προηγούμενες σεζόν ότι κάποιες τάσεις δεν κράτησαν στα κολιέ. Αυτή τη φορά, οι σχεδιαστές κοσμημάτων  σκέφτονται έξω από το κουτί. Υπάρχουν αναμφίβολα περισσότερες τάσεις για να επιλέξετε από ότι υπήρχαν πριν, τα οποία είναι βέβαιο ότι θα κάνετε μια statement εμφάνιση (ακόμη και αν είναι minimal), και τα οποία είναι διαθέσιμα τόσο σε οικονομικές όσο και χαμηλές τιμές. Συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε τις επτά κορυφαίες τάσεις κολιέ για να ανανεώσετε την συλλογή σας τώρα.

Κολιέ με κοχύλια

Σε αυτό το σημείο, είναι σαφές ότι η τάση με τα κολιέ κοχύλι είτε πρόκειται για πραγματικά κοχύλια ή μεταλλικές εκδόσεις τους είναι εδώ για να μείνει. Και τώρα, είναι από τις μεγαλύτερες. Αλλά αν ψάχνετε για ένα φρέσκο τρόπο για να φορέσει αυτά τα κολιέ, εδώ είναι μια pro συμβουλή: Επιλέξτε κομμάτια που δείχνουν λιγότερο καθημερινά.

Μενταγιόν

Ναι, τα γοητευτικά μενταγιόν της νιότης μας επέστρεψαν επίσημα. Ήταν στην μόδα από την δεκαετία του ’90 αυτά τα παιχνιδιάρικα κοσμήματα, επέστρεψαν στη ζωή μας και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην τα προσθέσετε στην μπιζουτιέρα σας. Επιλέξτε κάτι που υπαινίσσεται την εικονική δεκαετία ή πηγαίνετε για ένα ύφος πιο σύγχρονο.

Κολιέ με χοντρή αλυσίδα

Σε αντίθεση με τα λεπτεπίλεπτα κολιέ που είναι στην μόδα εδώ και πολλά χρόνια, αυτή τη στιγμή είναι στην μόδα τα statement κολιέ με χρυσή χοντρή αλυσίδα. Μπορείτε να ευχαριστήσετε την επιστροφή της δεκαετίας του ’80 για αυτό.

Κολιέ με πέρλες

Πάντα τα κολιέ θα είναι στην μόδα, αλλά πλέον η τάση στα κολιέ με μαργαριτάρια είναι ακανόνιστα, μπαρόκ στυλ για να ξεφύγουμε από το κλασσικό κολιέ με πέρλες που είναι μεν διαχρονικό αλλά δεν είναι μοντέρνο, δροσερό, μοναδικό.

Κολιέ με χάντρες

Ίσως είναι μια αντίδραση στο μινιμαλισμό, καθημερινά κοσμήματα που όλες οι γυναίκες έχουν πάντα στη συλλογή τους, αλλά οι τάσεις στα κοσμήματα του τρέχοντος έτους είναι γεμάτη με χρώμα. Πιο συγκεκριμένα, πολύχρωμες χάντρες. Χωρίς αμφιβολία, αυτή η τάση Instagrammable θα είναι μια παιχνιδιάρικη πινελιά στην εμφάνιση σας σε οποιαδήποτε εποχή.

Κολιέ ριβιέρα

Για όσες από εσάς προτιμούν να φορούν κολιέ με έξτρα λάμψη στο λαιμό σας, αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να επενδύσουν στην νέα τάση στα κολιέ ριβιέρα. Επιλέξτε το και  θα φοράτε αυτό το κολιέ για χρόνια.

Κολιέ με πολλές στρώσεις

Μην ανησυχείτε δεν υπάρχει λόγος να μην φορέσετε και φέτος τα πολυεπίπεδα κολιέ σας ακόμα. Ωστόσο, φέτος, τα κορίτσια της μόδας είναι layering με μενταγιόν. Δημιουργήστε μόνες σας τον τέλειο συνδυασμό κολιέ που ταιριάζει στο ύφος σας.