Είναι Σάββατο βράδυ και θέλετε βγείτε; Όμως.. το γνωστό πρόβλημα. Δεν έχετε τι να φορέσετε. Σας έχουμε τη λύση. Παρακάτω ακολουθεί ο απόλυτος οδηγός που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο φόρεμα για τη βραδινή σας έξοδο, χωρίς όμως να ξοδέψετε μία περιουσία.

 

Επιλέξτε την ασφαλή οδό:

Όσο και να αλλάξει η μόδα, οι τάσεις ή ο τρόπος που ντυνόμαστε, το κλασσικό μαύρο φόρεμα μέσα στη ντουλάπα μας θα παραμένει πάντα μια λύση που θα μας βγάζει από τη δύσκολη θέση. Ανάλογα με τη διάθεση σας, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε άπειρες εναλλακτικές λύσεις. Στενό, κοντό, midi, με σχίσιμο στο πόδι κ.α. Και επειδή το μαύρο μπορεί κάποιες φορές να γίνει βαρετό, παίξτε με το ύφασμα, σατέν, γυαλιστερό, με διαφάνειες. Ακόμη και να αποφασίσετε όμως να πάτε με το σίγουρο δρόμο, μπορείτε να δώσετε ένταση στο σύνολο σας με κάποιο αξεσουάρ, όπως κολιέ ή σκουλαρίκια με μοτίβο και χρώμα.

 

Τολμήστε το: (κόκκινο)

Όπως είπαμε και νωρίτερα για το κλασσικό μαύρο φόρεμα, κάτι παρόμοιο ισχύει και για το κόκκινο. Εάν αισθάνεστε τολμηρή, μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι πιο έντονο. Το κόκκινο είναι ένα χρώμα το οποίο θα μαγνητίσει τα βλέμματα όλων επάνω σας.

Όμως, το γεγονός ότι είναι ένα δυναμικό χρώμα, δεν σημαίνει πως δεν θα παραμείνετε σικάτη. Εάν δεν είστε ο τύπος γυναίκας που θα φορέσει κοντό φόρεμα ή με έντονο ντεκολτέ, μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι που θα αναδεικνύει τη θηλυκότητα σας, χωρίς να γίνεστε προκλητική. Όπως ένα αμάνικο φόρεμα σε ‘α’ γραμμή.

Το floral είναι πάντα μια έξυπνη επιλογή:

Η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι οι must εποχές για να φορέσετε  Floral σχέδια. Για πιο cheery διάθεση, μια ωραία επιλογή είναι τα λουλουδάτα σχέδια. Ένα στενό φόρεμα με λουλουδάτες λεπτομέρειες θα απογειώσει αμέσως το look σας.

Εάν πάλι ψάχνετε μια πιο φρέσκια και αέρινη εμφάνιση, διαλέξτε ένα αέρινο φόρεμα ή κάποιο κιμονό,  κατάλληλο για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Βολάν:

Το βολάν είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό  για τα φορέματα μας, παράλληλα όμως είναι και ένας τρόπος να γίνουμε πιο θηλυκές αλλά και γιατί όχι ακόμη και ρομαντικές. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε φορέματα που θα έχουν μόνο κάποιες μικρές λεπτομέρειες, όπως ένα φόρεμα με βολάν στη μέση, στα μανίκια ή στο τελείωμα, μέχρι και σε αυτά που το βολάν θα επεκτείνεται από την αρχή ως το τέλος του φορέματος.

 

Μοτίβο:

Φέτος επιστρέφει ξανά στη μόδα η τάση που κάνει τα μοτίβα ένα από τα μεγαλύτερα trends του  καλοκαιριού. Πουά, ρίγες και γεωμετρικά σχέδια, θα δώσουν μια διαφορετική νότα στο στυλ σας και μπορείτε να δημιουργήσετε από μια απλή καθημερινή εμφάνιση, μέχρι μια γοητευτική παρουσία με ένα φόρεμα. Ένα tip από εμάς, για να μετατρέψετε το look σας από καθημερινό σε βραδινό, είναι να τονίσετε το μακιγιάζ σας με ένα πιο έντονο χρώμα κραγιόν ή να αλλάξετε την απλή τσάντα που παίρνετε για τη βόλτα σας, με ένα μικρότερο βραδινό τσαντάκι.                               

Παραπάνω σας δείξαμε κάποιες ιδέες για οικονομικά βραδινά φορέματα να δοκιμάσετε για την επόμενη σας έξοδο, χωρίς να χρειαστεί απαραίτητα να χαραμίσετε ώρες  αναζητώντας το τέλειο φόρεμα για τη βραδινή σας έξοδο.  Μπορείτε λοιπόν και εσείς να εντυπωσιάσετε χωρίς ιδιαίτερο κόπο.