Τι εργαλεία μακιγιάζ πρέπει να έχετε; Αν και μερικές φορές χρησιμοποιούμε τα δάχτυλά σας για να συνδυάσουμε τα προϊόντα μακιγιάζ στο πρόσωπό σας, καθώς αυτό σας δίνει μια καλύτερη αίσθηση της υφής τους, ωστόσο, τα πινέλα και τα σφουγγαράκια μακιγιάζ είναι απαραίτητα για να σας βοηθήσουν να κάνετε καλύτερη δουλειά. Ένα μικρό ψαλίδι, τσιμπιδάκι για τα φρύδια και το ψαλίδι βλεφαρίδων είναι επίσης μερικά βασικά είδη περιποίησης που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει.

Πινέλα Μακιγιάζ

Τα πινέλα είναι απαραίτητα εργαλεία μακιγιάζ. Ενώ η ανάμειξη είναι το κλειδί για το «φυσικό» μακιγιάζ, τα πινέλα είναι τα πιο ζωτικά εργαλεία για την ανάμειξη. Η ποσότητα σκόνης που συλλέγετε και το πόσο καλά αναμειγνύεται η σκόνη στο πρόσωπο εξαρτάται από το μέγεθος, το σχήμα και την υφή των πινέλων.

Οι φυσικές τρίχες μαλλιών, οι οποίες είναι μαλακές αλλά πιο ακριβές, δίνουν ένα πιο μαλακό και πιο φυσικό αποτέλεσμα. Για προϊόντα όπως σκόνη είναι καλύτερο να πάρετε μαλακά που εφαρμόζουν καλύτερα για τα προϊόντα που είναι σκόνη.

Τα πινέλα που είναι κατασκευασμένα από συνθετικές τρίχες είναι πιο άκαμπτες αλλά οικονομικότερες και πιο ανθεκτικές. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα επιλέγοντας πινέλα από συνθετικές τρίχες για την εφαρμογή σκιάς ματιών, eyeliner και φρυδιών, καθώς οι σκληρές, σταθερές τρίχες παίρνουν περισσότερο προϊόν για ακριβή σχεδίαση και εφαρμογή.

Εφτά βασικά πινέλα μακιγιάζ

1.Πινέλο πούδρας

Αυτό το πινέλο είναι συνήθως μεγάλο, μαλακό και αφράτο. Χρησιμοποιείται για ένα ελαφρύ πέρασμα loose powder. Το μεγάλο, στρογγυλό κεφάλι διανέμει ομοιόμορφα την πούδρα σε όλο το πρόσωπο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το πινέλο για να αφαιρέσετε το επιπλέον προϊόν.

2.Πινέλο ρουζ

Ένα πινέλο για προϊόντα σκόνης, το οποίο δεν παίρνει πολλή προϊόν, οπότε αν χρησιμοποιήσετε αυτό το πινέλο για τα μάγουλά σας, θα διαπιστώσετε ότι το χρώμα που παίρνετε είναι λιγότερο έντονο. Ένα πινέλο ρουζ είναι απαραίτητο να έχει επειδή η πυκνή και μεσαίου μεγέθους κεφαλή που κάνει εύκολη την εφαρμογή του ρουζ.

3.Πινέλο κονσίλερ

Αυτό το πινέλο είναι επίπεδο για περισσότερη ακρίβεια για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους και της δυσχρωμίες στο πρόσωπο.

4.Μικρό πινέλο κονσίλερ

Αυτό το πινέλο είναι μικρό με λίγες τρίχες, Για τις φακίδες, κηλίδες, σπυράκια σε ανώμαλη επιφάνεια δέρματος.

5.Μικρό πινέλο σκιάς ματιών

Αυτό το πινέλο είναι μικρό και σταθερό και χρησιμοποιείται καλύτερα για ακριβή εφαρμογή κοντά στο eyeliner καθώς δίνει μια πιο συμπυκνωμένη σκιά. Χρησιμοποιείται επίσης για να σβήσουμε το eyeliner για να δώσει στα μάτια σας ένα μαλακότερο αποτέλεσμα, και για την εφαρμογή της σκιάς ματιών στην κάτω γραμμή βλεφαρίδων.

6.Πινέλο σκιάς ματιών

Αυτό το πινέλο είναι γεμάτο και επίπεδο, σχεδιασμένο για την εφαρμογή λαμπερών και ματ σκιών ματιών. Για την εφαρμογή σκιάς ματιών και highlighter ή ανάμειξη χρωμάτων σκιάς ματιών. Προσπαθήστε να έχετε τουλάχιστον δύο πινέλα σκιάς ματιών: το ένα για πιο σκούρα χρώματα και το άλλο για ανοιχτά χρώματα.

7.Πινέλο φρυδιών

Αυτό το πινέλο έχει σφριγηλές, γωνιακές τρίχες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εφαρμογή σκιάς φρυδιών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν πινέλο eyeliner.