Τα καρφωτά σκουλαρίκια είναι συνηθώς ένας πολύτιμος λίθος ή ένα διαμάντι που στερεώνονται σε ένα πολύτιμο μέταλλο και με τη βοήθεια στήριξης συγκρατιούνται στο αφτί με το κούμπωμα. Είναι ιδανικά για καθημερινές εμφανίσεις, φοριούνται εύκολα, ταιριάσουν σε όλες τις ηλικίες και τα στυλ.  Αρέσουν σε όλες τις γυναίκες και για αυτό αποτελούν την ιδανική επιλογή δώρου για γενέθλια, γιορτές, αποφοιτήσεις και φυσικά επετείους.

Τα χρυσά καρφωτά σκουλαρίκια

Είναι διαχρονικά, αντέχουν στο χρόνο και ποικίλουν στο σχήμα και το μέγεθος.  Έχουν πολύτιμη αξία και βγαίνουν σε τρία χρώματα.  Το κίτρινο-χρυσό, το άσπρο-χρυσό και το ροζ-χρυσό.  Λόγω των υλικών που χρησιμοποιείται για κάθε χρώμα καθορίζεται και η τιμή.  Συνήθως το κίτρινο-χρυσό είναι το ακριβότερο ενώ το ροζ-χρυσό το πιο οικονομικά προσιτό.  Ανεξαρτήτου της τιμής όμως και τρία είναι εντυπωσιακά και ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες.

Τα ασημένια καρφωτά σκουλαρίκια

Είναι επίσης διαχρονικά, υποαλλεργικά και διατηρούνται με το πέρασμα του χρόνου.  Μπορούν να συνδυαστούν όμορφα με άλλα κοσμήματα  και είναι πάντα μέσα στη μόδα.  Είναι ελαφριά και δίνουν λάμψη στην καθημερινότητα σας.

Τα ατσάλινα καρφωτά σκουλαρίκια

Είναι φτιαγμένα από ατσάλι και για αυτό είναι ιδανικά σε όσους έχουν αλλεργίες.  Βγαίνουνε σε όλα τα σχήματα, μεγέθη και χρώματα.  Φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ και χαρίζουν λάμψη και κομψότητα σε όλες σας τις εμφανίσεις.

Ποια είναι τα ιδανικά καρφωτά σκουλαρίκια για κάθε σχήμα προσώπου;

Στρογγυλά πρόσωπα

Ταιριάζουν τέλεια τα καρφωτά σκουλαρίκια με έντονα κοψίματα.  Ένα τετράγωνο πράσινο σμαράγδι είναι φανταστικό σε τέτοιο σχήμα προσώπου.

Στενά πρόσωπα

Χρειάζονται επιπλέον όγκο.  Οπότε ένα καρφωτό σκουλαρίκι σε σχήμα λουλουδιού ή πεταλούδας και φυσικά με λίγο επιπλέον όγκο θα σας δώσει επιπλέον λάμψη.

Τετράγωνα πρόσωπα

Είναι όμορφο να αναδεικνύουν τις γωνίες τους.  Για αυτό το λόγο, τα στρογγυλά καρφωτά σκουλαρίκια είναι ιδανικά για αυτό το σχήμα προσώπου.

Οβάλ πρόσωπα

Συνήθως έχουν υπέροχα ζυγωματικά και για αυτό τα σκουλαρίκια με τρίγωνο σχήμα τους ταιριάζουν τέλεια.

Σχήμα καρδιάς

Ιδιαίτερα και μοναδικά πρόσωπα.  Τι άλλο θα τους πήγαινε λοιπόν εκτός από σκουλαρίκια με μοναδικό και πρωτότυπο σχεδιασμό.

Σχήμα διαμαντιού

Είναι επίσης μοναδικό και για αυτό το λόγο του πηγαίνουν πρωτότυπα σχέδια όπως είναι τα καρφωτά σκουλαρίκια σε σχήμα αχλαδιού.

Τα καρφωτά σκουλαρίκια είναι απλά αλλά και φανταχτερά.  Ταιριάζουν σε όλα τα στυλ και αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ για όλες τις γυναίκες.  Είναι σίγουρο ότι θα τραβήξουν τα βλέμματα όπου και αν βρεθείτε και για αυτό αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ντουλάπας μας.