Αν και δεν υπάρχει θαυματουργή μέθοδος για να αφαιρέσετε τις γρατσουνιές από τα γυαλιά, εδώ είναι μερικά κόλπα για να τα κάνετε λιγότερο ορατά χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Εμείς διαλέξαμε τα καλύτερα από αυτά!

Οι γρατσουνιές στα γυαλιά είναι πολύ ενοχλητικές και δεν φεύγουν με το συνηθισμένο τους καθάρισμα. Τα γυαλιά μερικές φορές γρατσουνίζονται όταν έρχονται σε επαφή με διάφορες επιφάνειες.

Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε 4 κόλπα για να επαναφέρετε τα γυαλιά σας στην αρχική τους κατάσταση ή να «απαλύνετε» σημαντικά  τις γρατσουνιές στα γυαλιά σας. Μη διστάσετε να τα δοκιμάσετε!

Οδοντόκρεμα

Χρησιμοποιώντας μια οδοντόκρεμα που δεν είναι ούτε τζελ ούτε για λεύκανση, βάλτε λίγη ποσότητα πάνω στην γρατσουνιά. Τρίψτε το σημείο με ένα βαμβάκι και μετά ξεπλύνετε. Η γρατσουνιά θα φύγει!

Κερί αυτοκινήτου

Το κερί αυτοκινήτου μπορεί να βοηθήσει σημαντικά. Απλώστε μια μικρή ποσότητα στην γρατσουνιά, τρίψτε απαλά με το δάχτυλό σας και μετά πλύνετε καλά με σαπούνι και νερό.

Βαζελίνη

Η βαζελίνη μπορεί επίσης να βοηθήσει στην απομάκρυνση των γρατσουνιών από τα γυαλιά ηλίου ή μυωπίας. Βάλτε μια μικρή ποσότητα στην γρατσουνιά, τρίψτε απαλά με το δάχτυλό σας και ξεπλύνετε.

Μαγειρική σόδα

Βάζουμε 2 κ.σ. μαγειρική σόδα και νερό σε ένα βάζο και ανακατεύουμε το μείγμα. Βουτήξτε ένα βαμβάκι στο μείγμα και μετά τρίψτε την γρατζουνιά. Ξεπλύνετε καλά και τα γυαλιά σας είναι έτοιμα!