Δεν είναι μυστικό ότι το beautyblender άλλαξε μακιγιάζ για πάντα. Το hashtag #beautyblender έχει χρησιμοποιηθεί περισσότερες από 1.000.000 φορές (ναι – αυτό είναι 1 εκατομμύριο) από την ίδρυσή του. Πώς ζούσαμε χωρίς αυτό;

Αν είστε σαν εμάς, πιθανότατα χρησιμοποιείτε το beautyblender σας κάθε μέρα και το ενσωματώνετε στην καθημερινή ρουτίνα μακιγιάζ σας. Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα για το beautyblender από ό, τι νομίζετε. Υπάρχουν χρήσιμες συμβουλές και κόλπα που μπορεί να μην έχετε σκεφτεί ποτέ. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πώς να χρησιμοποιήσετε ένα beautyblender για όλη την αξία του.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ

Το beautyblender είναι ένα ευέλικτο εργαλείο μακιγιάζ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν για οποιοδήποτε προϊόν έχετε στην τσάντα μακιγιάζ σας (make up, κρέμα bb, concealer). Αλλά για να πάρετε πραγματικά το 100% της απόδοσης του beautyblender σας, ακολουθήστε τη διαδικασία 3 βημάτων: βρέχουμε το beautyblender, στραγγίζουμε και ταμπονάρουμε το προϊόν στο πρόσωπο μας.

Βρέχουμε το beautyblender

Πολλές γυναίκες εκπλήσσονται όταν μαθαίνουν ότι το σφουγγάρι μακιγιάζ beautyblender το χρησιμοποιούμε όταν είναι υγρό. Πριν από κάθε χρήση, βάλτε το κάτω από τη βρύση. Θα παρατηρήσετε ότι το beautyblender σας θα διπλασιαστεί σχεδόν σε μέγεθος. Αυτό υποτίθεται ότι πρέπει να συμβεί στο beautyblender, να απορροφήσει το νερό αντί να απορροφά το προϊόν σας – αφήνοντας περισσότερο από αυτό στο δέρμα σας χωρίς να απορροφηθεί από το σφουγγάρι σας.

Στραγγίζουμε beautyblender

Ο στόχος είναι να εφαρμόσετε το μακιγιάζ σας με ένα υγρό μπλέντερ, οπότε θα θέλετε να στραγγίξετε όλο το περιττό νερό. Το beautyblender σας θα πρέπει στη συνέχεια να είναι στο ιδανικό μέγεθος και να έχει την ιδανική υγρασία. Μπορείτε να είστε σίγουρες ότι δεν σπαταλάτε προϊόν, καθώς δεν απορροφάτε από το σφουγγαράκι σας τα προϊόντα.

Ταμπονάρουμε

Τώρα για το διασκεδαστικό μέρος, το ταμπονάρισμα. Ταμπονάρουμε με την σωστή σειρά τα προϊόντα μας σε όλο το δέρμα σας για άψογο φινίρισμα. Συμβουλή από επαγγελματίες: ταμπονάρουμε δεν σέρνουμε το beautyblender στο πρόσωπο μας.

Σέρνοντας ένα σφουγγάρι μακιγιάζ πάνω από το δέρμα σας απλά μετακινούμε το προϊόν αντί να το τοποθετούμε σωστά. Το ταμπονάρισμα δημιουργεί μια ομοιόμορφη κάλυψη χωρίς ραβδώσεις και γραμμές. Ταμπονάρουμε με την μυτερή άκρη σε δυσπρόσιτες περιοχές όπως κάτω από τα μάτια και τη μύτη , ενώ την στρογγυλεμένη επιφάνεια την χρησιμοποιούμε σε μεγαλύτερες επιφάνειες όπως τα μάγουλα, το πηγούνι και το μέτωπο μας.

Πώς να καθαρίσετε το σφουγγάρι μακιγιάζ σας

Κρατώντας το σφουγγάρι μακιγιάζ σας καθαρό όχι μόνο θα το κάνει να διαρκέσει περισσότερο, αλλά θα βοηθήσει να κρατήσει το δέρμα σας καθαρό. Για να αποφύγετε τη συσσώρευση βρωμιάς και προϊόντων, είναι καλύτερο να πλένετε το μπλέντερ σας μετά από κάθε χρήση. Απλά βρέξτε το beautyblender σας και χρησιμοποιείστε ένα απαλό υγρό σαπούνι.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα σφουγγάρι μακιγιάζ σε κάθε βήμα της ρουτίνας σας

Όλοι αγαπάμε τα beautyblender για την τέλεια εφαρμογή των προϊόντων. Αλλά το σφουγγάρι μακιγιάζ σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σχεδόν όλα τα βήματα της ρουτίνας ομορφιάς σας, ειδικά αν έχετε κάθε ένα από τα μεγέθη του beautyblender.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με σχεδόν οποιοδήποτε προϊόν, υγρό ή σκόνη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ελαφρώς μικρότερο για να βάλετε ρουζ, είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να βάλετε το κρεμώδης ρουζ σας. Και το μικρότερο μέγεθός επιτρέπει την ακρίβεια σε αυτά τα δύσκολα σημεία  και μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί για την εφαρμογή σκιάς ματιών.