Για να δημιουργήσεις ένα ιδιαίτερο στυλ κάποιες φορές θα σπάσεις κάποιους κανόνες , δεν σημαίνει όμως ότι αυτοί οι δοκιμασμένοι κανόνες δεν θα σε βοηθήσουν να είσαι λαμπερή και όμορφη την ημέρα του γάμου σου (άσε τους πειραματισμούς για άλλη ημέρα). Έτσι αν χρειάζεσαι μια μικρή καθοδήγηση για να είσαι άψογη την ημέρα του γάμου σου συνέχισε να διαβάζεις.

Μην το παρακάνεις

Η πρώτη συμβουλή είναι να μην το παρακάνεις, ανεξάρτητα με το πόσο δελεαστικό είναι να φορτώσεις την νυφική σου εμφάνιση, δεν θέλεις να διακινδυνεύσεις να έχεις μια υπερφίαλη εμφάνιση. Σε αυτή την περίπτωση το μότο σου πρέπει να είναι το ‘less is more’ και να επιλέξεις κάποια κοσμήματα που θα αναδεικνύουν το νυφικό σου.

Ταίριαξε το χρώμα τον μετάλλων με το νυφικό σου

Δεν μπορείς να αποφασίσεις ανάμεσα σε ασήμι ή χρυσό; Άφησε το χρώμα του νυφικού σου να αποφασίσει γι’ αυτό.

Αν επιλέξεις λευκό νυφικό τότε σε αυτό το χρώμα ταιριάζουν τα κοσμήματα από πλατίνα ή ασήμι.

Αν το νυφικό σου είναι ιβουάρ τότε το τα χρυσά κοσμήματα θα αναδείξουν καλύτερα αυτή την απόχρωση.

Εάν είναι σαμπανιζέ τα χρυσά κοσμήματα θα συμπλήρωναν τους ζεστούς τόνους, επίσης τα vintage λουστραρισμένα ασημί κοσμήματα θα ταίριαζαν με αυτήν την απόχρωση νυφικού.

Αν το νυφικό σου είναι σε ροζ αποχρώσεις τότε ιδανικά κοσμήματα είναι αυτά που είναι σε ροζ χρυσό.

Τι ντεκολτέ έχει το νυφικό σου

Το ντεκολτέ του νυφικού σου θα παίξει μεγάλο ρόλο στην επιλογή των κοσμημάτων σου. Επέλεξε το σωστό κολιέ για να αναδείξεις το νυφικό σου.

Εάν το νυφικό σου είναι στράπλες ή έχει λαιμόκοψη χαμόγελο μπορείς να φορέσεις ένα κολιέ τσόκερ για να δημιουργήσεις ύψος στον κορμό σου και να τραβήξεις τα βλέμματα στο πρόσωπο. Μια άλλη επιλογή είναι να τραβήξεις τα μαλλιά σου πάνω και πρόσθεσε φρέσκα λουλούδια στα μαλλιά σου και να φορέσεις μίνιμαλ κολιέ, βραχιόλι και σκουλαρίκια.

Εάν το νυφικό σου έχει ντεκολτέ V τότε μπορείς να φορέσεις statement κολιέ ή να δοκιμάσεις να κάνεις layering με κολιέ.

Εάν το νυφικό σου έχει halter λαιμόκοψη εστίασε στο να βάλεις αξεσουάρ στα μαλλιά σου όπως καρφίτσες, χτενάκια, τσιμπιδάκια, σκουλαρίκια κρεμαστά, βραχιόλι και για ένα πιο ρετρό ύφος πρόσθεσε ένα βέλο.

 

Μην φορτώνεις την εμφάνιση σου

Εάν σου είναι δύσκολο να επιλέξεις νυφικά κοσμήματα πάνε με την εύκολες λύσεις μαργαριτάρια ή καρφωτά σκουλαρίκια με διαμαντάκια είναι πάντα μία κλασική επιλογή για τις νύφες. Απλά μην τα αγοράσεις σαν σετ, πλέον δεν είναι της μόδας να ταιριάζεις όλα τα αξεσουάρ στην εμφάνιση σου.

Να είσαι ο εαυτός σου

Το πιο σημαντικό πράγμα όχι μόνο για τα νυφικά σου κοσμήματα είναι να είσαι ο εαυτός σου και ότι επιλέγεις να ταιριάζει στην προσωπικότητα σου. Εάν δεν νιώθεις άνετα να φορέσεις μεγάλα κρεμαστά σκουλαρίκια μην το κάνεις. Να είσαι ευχαριστημένη με την εμφάνιση σου αυτό μόνο έχει σημασία!!!!