Οι φωτογραφίες του γάμου σου θα μείνουν για πάντα και όταν τις θα κοιτάζεις θέλεις να βλέπεις το χαμογελαστό σου πρόσωπο και το πόσο όμορφη και ευτυχισμένη ήσουν εκείνη την ημέρα. Καλό βέβαια είναι να κινηθείς σε μία ποιο κλασική εμφάνιση γιατί όπως είπα και πριν οι φωτογραφίες μένουν και δεν θες μετά από αρκετά χρόνια να αναρωτιέσαι για τις επιλογές σου.

Η γαμήλια ημέρα σου είναι μια σημαντική στιγμή στην ζωή σου. Κάθε πτυχή της ημέρας είναι μια προσωπική αντανάκλαση του στυλ σου. Από το κομψό κλασικό μέχρι το μποέμικο κομψό σε μια μυριάδα στυλ μεταξύ τους, τα σκουλαρίκια σου  πρέπει να συνδυάζονται με τις επιλογές του στυλ σου. Για παράδειγμα, εάν  φορέσεις  ένα νυφικό εμπνευσμένο από την φύση, τα νυφικά σκουλαρίκια σου θα μπορούσαν να είναι με διακοσμητικά λουλούδια.

Όταν αποφασίσεις το στυλ του νυφικού και των μαλλιών σου θα πρέπει να επιλέξεις και το κατάλληλο σκουλαρίκι που θα συμπληρώσει την νυφική σου εμφάνιση. Εάν ας πούμε επιλέξεις να μαζέψεις τα μαλλιά σου πάνω θα ταίριαζε ένα απλό καρφωτό σκουλαρίκι με στρας , πέρλες ή κάποιο διακριτικό σχέδιο. Εάν τα αφήσεις κάτω θα μπορούσες να φορέσεις έντονο κρεμαστό σκουλαρίκι για να βγαίνει μέσα από τα μαλλιά σου.

Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξεις κατά την επιλογή των νυφικών σκουλαρικιών σου είναι αν  θα έχετε και κάποιο άλλο κόσμημα. Εάν δεν  φορέσεις κάποιο κολιέ θα μπορούσες να φορέσεις σκουλαρίκια κρεμαστά τύπου πολυέλαιο τα οποία θα τραβήξουν όλη την προσοχή στο πρόσωπο σου.

Αφού αποφασίσεις το στυλ του σκουλαρικιού που θέλεις  θα πρέπει να επιλέξεις και το υλικό τους όπως ας πούμε πέρλες, στρας, διαμάντια, πολύχρωμες πέτρες. Πολλές νύφες επιλέγουν πέρλες ή μαργαριτάρια που είναι κομψά, εκλεπτυσμένα και ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα στυλ νυφικών.

Είτε φορέσεις απλά μαργαριταρένια είτε κρεμαστά σκουλαρίκια πολυελαίων η επιλογή είναι εξ ολοκλήρου δική σου. Τα νυφικά σκουλαρίκια σου θα έχουν πάντα μια ιδιαίτερη σημασία για σένα, και κάθε φορά που θα κοιτάζεις στις φωτογραφίες ή θα τα φοράς σε μια ξεχωριστή περίσταση θα θυμάσαι πάντα εκείνη την μέρα.