Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να φορέσεις σκουλαρίκια κρίκους. Δείτε παρακάτω πώς να φορέσετε τα σκουλαρίκια κρίκους όπως τα φοράν οι fashion blogger γιατί είναι μια από τις πιο hot τάσεις αυτή την στιγμή.

Αυτού του τύπου σκουλαρίκια είναι απλά υπέροχα για το λόγο ότι πλέον υπάρχουν τόσα πολλά και διαφορετικά σχέδια για να τα ταιριάξετε με όλα τα outfit σας. Επιπλέον είναι ωραίο να φορεθούν σαν το βασικό statement κομμάτι της εμφάνισης σας, και εάν επιλέξετε μικρούς κρίκους θα ταιριάξουν τέλεια με τις καθημερινές σας εμφανίσεις.

 

 Κόκκινο κραγιόν και μεγάλοι κρίκοι σκουλαρίκια

Για μία ροκ εμφάνιση φορέστε τους μεγάλους κρίκους με το αγαπημένο σας κόκκινο κραγιόν. Φροντίστε το χτένισμα σας να αναδεικνύει τα σκουλαρίκια σας.

Επίσης εφόσον έχετε τραβήξει όλη την προσοχή στο πρόσωπο σας είναι εύκολο να φορέσετε οποιοδήποτε ρούχο είτε καθημερινό είτε βραδινό. Προσπαθήστε τα υπόλοιπα κοσμήματα σας να είναι διακριτικά για να μην υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες και γίνει υπερβολικό.

 

Ασημένια σκουλαρίκια κρίκοι για ένα μπόχο στυλ

Για να επιτύχετε ένα μπόχο look φορέστε τα ασημένια σκουλαρίκια κρίκους με μία μπαντάνα ή μαντίλα στα μαλλιά σας. Επιπλέον για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση σας φορέστε πολλαπλά βραχιόλια ή κολιέ. Και η τελευταία πινελιά σε αυτό το look είναι το χτένισμα. Μια ωραία ιδέα είναι να χτενίσετε τα μαλλιά σας μισά πάνω μισά κάτω που θεωρείτε ένα από τα ποιο μοντέρνα χτενίσματα.

Photos by: Micah Gianneli, mail online

 

 Κρίκοι με γεωμετρικά σχέδια για κομψές και μοντέρνες εμφανίσεις

Εάν προτιμάτε κάτι ποιο minimal και διακριτικό τότε οι κρίκοι με γεωμετρικά σχέδια είναι ιδανικοί για εσάς. Επίσης οι μεσαίου μεγέθους κρίκοι με γεωμετρικά σχέδια είναι ευκολοφόρετοι και μπορείτε να τους φορέσετε σε καθημερινή βάση με οποιοδήποτε ρούχο σας. Επιπλέον μπορείτε εύκολα να τους φορέσετε και στις νυχτερινές σας αποδράσεις.

Επίσης, τα μοντέρνα σύνολα σίγουρα θα ταιριάζουν με μερικά φουτουριστικά μεγάλους κρίκους που μπορούν να αναβαθμίσουν το στυλ σας με έναν πολύ σύγχρονο και κομψό τρόπο. Για να αναδημιουργήσετε αυτή την κομψή και μοντέρνα εμφάνιση φροντίστε να προσθέσετε αυτά τα δύο ζευγάρια σκουλαρίκια στη συλλογή κοσμημάτων σας. Επιπλέον θα φανεί τόσο κομψό αλλά και μινιμαλιστικό, κατάλληλο για όλες τις καθημερινές σας εμφανίσεις.

 

Σκουλαρίκια μικροί κρίκοι για μια διαχρονική και κομψή εμφάνιση

Είναι ωραίο να είστε προσεγμένες και να προσέχετε την εμφάνιση σας, αλλά δεν χρειάζεται σε όλες σας τις εμφανίσεις τα κοσμήματα σας να είναι το βασικό κομμάτι. Μπορεί να προτιμάτε κάτι διακριτικό κομψό το οποίο θα κάνει ενδιαφέρουσα την εμφάνιση σας.

Οι κλασικοί μικροί κρίκοι είναι για όλες τις ηλικίες και μπορούν να φορεθούν από το σχολείο μέχρι και σε ένα σοβαρό επαγγελματικό outfit και για όλες τις ώρες τις μέρας, στυλ και περίσταση. Οι μικροί κρίκοι σκουλαρίκια είναι διακριτικοί και στιλάτη, κομψοί  και διαχρονικοί.

Επίσης ο κομψός σχεδιασμός τους σας επιτρέπει να τους συνδυάσετε με έντονα διακοσμημένες μπλούζες. Έχοντας στην κατοχή σας αυτό το κόσμημα επενδύετε σε ένα κομψό και διαχρονικό κομμάτι.

Photos by: Pinterest

 

 Τα κλασικά χρυσά σκουλαρίκια κρίκοι

Θέλετε να παραμείνετε μοντέρνα ενώ φοράτε τα καθημερινά περιστασιακά ρούχα σας; Δεν είναι ένα δύσκολο έργο. Προσθέστε μερικά κομψά και βασικά σκουλαρίκια και μπορείτε να μοιάζετε αμέσως με έναν blogger pro fashion.

Τον χειμώνα συνήθως φοράμε μαύρα ή σκούρα ρούχα. Για αυτό τον λόγο είναι ωραίο να δίνουμε λίγο χρώμα στην εμφάνιση μας προσθέτοντας ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια κρίκους. Εάν διαλέξετε αυτό το στυλ προτιμήστε τα μαλλιά σας να είναι απλά για να δώσετε ένταση στα σκουλαρίκια.

Για παράδειγμα σε ένα μεσαίου μήκος μαλλιών θα ταίριαζε μισά μαλλιά κάτω και μισά πάνω με έναν κότσο για να φαίνονται τα σκουλαρίκια σας. Δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψετε όλα τα χρήματα σας για να δώσετε στυλ στις εμφανίσεις σας.

Photos by: Pinterest

 

Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει τα σωστά κομμάτια στην συλλογή σας που θα αποτελούν το επίκεντρο της εμφάνισης σας.