Τα αξεσουάρ μαλλιών είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αναβαθμίσετε πλήρως την εμφάνιση σας.  Παρακολουθήστε την καθημερινή σας εμφάνιση να μεταμορφώνεται σε ένα σούπερ κομψό ντύσιμο. Τα τσιμπιδάκια μαλλιών είναι ιδανικά είτε τα χρησιμοποιείται για να κρατήσετε μακριά τα μαλλιά από το πρόσωπό σας είτε για να προσθέσετε χρώμα στην εμφάνιση σας  ή για να δώσετε λάμψη στα μαλλιά σας για μια βραδινή έξοδό.  Παρακάτω,  υπάρχουν τρόποι να συνδυάσουμε τα αξεσουάρ μαλλιών με μοντέρνους τρόπους.

Για χαλαρές εμφανίσεις στην δουλειά

Χρησιμοποιείστε ένα μεταλλικό τσιμπιδάκι ή μπαρέτα στο σημείο που χωρίζονται τα μαλλιά.  Εάν τα μαλλιά σας είναι ίσια, τοποθετήστε  ένα τσιμπιδάκι σε κάθε πλευρά της χωρίστρας σας ή μόνο από τη μια πλευρά. Ένας απλός τρόπος να ξεχωρίσετε είναι να προσθέσετε πολλά μικρά και λεπτά κλιπ πάνω από το αυτί σας.  Για σγουρά μαλλιά, επιλέξτε μεγαλύτερα αξεσουάρ μαλλιών ώστε να ξεχωρίζουν μέσα από τις μπούκλες σας.  Αυτός ο τρόπος κάνει τις καθημερινές σας εμφανίσεις να ξεχωρίζουν.  Εάν σας αρέσει να πιάνεται τα μαλλιά σας προς τα πίσω μπορείτε να προσθέσετε ένα κλιπ γύρω από την αλογοουρά σας.  Ενώ για μια πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση επιλέξτε κλιπ διακοσμημένα με μαργαριτάρια.

Για κομψές και πιο κοριτσίστικες εμφανίσεις

Συγκεντρώστε τα μαλλιά σας από τη μία πλευρά και καρφιτσώστε πάνω σε όλο το μαλλί μικρά καρφωτά τσιμπιδάκια αφήνοντας αποστάσεις.  Για ακόμα πιο τολμηρές εμφανίσεις παίξτε με τα χρώματα και τις υφές των κλιπ.  Μην φοβηθείτε να τοποθετήσετε τα πολλά τσιμπιδάκια πάνω σε μια πλεξούδα ή να τα συνδυάσετε ακόμα και με ένα μαντήλι.  Αυτό το στυλ θα σας συνοδεύσει υπέροχα σε ένα καφέ με φίλες ή στα ψώνια σας.

Για τολμηρές και μοντέρνες εμφανίσεις

Διαλέξτε αξεσουάρ μαλλιών διακοσμημένα με στρας ή διαμαντάκια.  Πολλοί σχεδιαστές μόδας τυπώνουν τα λογότυπα τους σε τσιμπιδάκια και τα προβάλουν την ώρα της πασαρέλας πάνω στα μαλλιά των μοντέλων.  Γιατί όχι και εμείς;  Επιλέξτε τσιμπιδάκια με γράμματα ή με λογότυπα, τοποθετήστε τα πάνω σε ίσια μαλλιά, φορέστε ένα σακάκι με σλόγκαν και πετύχετε την πιο παιχνιδιάρικη και μοντέρνα σας εμφάνιση.

Για ρομαντικές εμφανίσεις

Κρατήστε το απλό αλλά θηλυκό.  Συνδυάστε ένα μεταλλικό κλιπ ή μπαρέτα πάνω σε απαλά κυματιστά μαλλιά τοποθετώντας το πάνω από το αυτί στην μία πλευρά του προσώπου.  Προσέχετε να μην το παρακάνετε, όσο πιο απλό τόσο πιο εντυπωσιακό.  Αυτή η λίγη λάμψη θα σας κάνει να ξεχωρίζετε όλο το βράδυ.

Για το γάμο

Είτε είστε η νύφη είτε είστε καλεσμένη τα τσιμπιδάκια μαλλιών θα σας βοηθήσουν να στολίσετε το υπέροχο φόρεμα σας.  Συνήθως, τα νυφικά κλιπ περιέχουν λεπτομέρειες όπως λουλούδια ή φτερά και μπορούν να προσαρμοστούν στο πέπλο.  Είναι βολικά και εύκολα ειδικά εάν θέλετε άλλο χτένισμα στην τελετή και άλλο στο γλέντι.  Ενώ τα κλιπ που είναι σχεδιασμένα με μαργαριτάρια ή κρύσταλλά ταιριάζουν καλύτερα στους καλεσμένους και χαρίζουν μια επιπλέον λάμψη στο ήδη εντυπωσιακό σύνολο.

Είναι εύκολο να επιλέξετε αξεσουάρ μαλλιών αφού υπάρχει τεράστια γκάμα σε μεγέθη, χρώματα και σχέδια.  Αυτό είναι και το καλό με τα τσιμπιδάκια μαλλιών είναι εύκολα στη χρήση, έχουν ευελιξία και προσαρμόζονται σε όλα τα στυλ και τις περιστάσεις.  Οπότε μην φοβάστε να πειραματιστείτε, να τολμήσετε και να τα κάνετε κομμάτι της καθημερινότητας σας.