Τα βραχιόλια αποτελούνε ένα διασκεδαστικό τρόπο να συνδυάσεις το ντύσιμο σου και να το ανεβάσεις σε ένα τελείως καινούργιο επίπεδο.  Φορώντας βραχιόλια και στους δύο καρπούς μπορεί στην αρχή να σου φαίνεται κακή ιδέα αλλά αν μάθεις το τρόπο να τα φοράς σωστά μετά θα σου φανεί σαν παιχνίδι.  Υπάρχουν μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να φορέσεις βραχιόλια και στους δύο καρπούς και να φαίνεσαι στιλάτη.

Ανάμειξε τα

Υπάρχουν βραχιόλια σε τόσα σχέδια, χρώματα, μεγέθη και στυλ. Μην φοβηθείς να τα αναμείξεις.  Όταν συνδυάσεις βραχιόλια και στους δύο καρπούς ξέχασε την μονοτονία και πειραματίσου.  Απλά σιγουρέψου ότι το ένα βραχιόλι συμπληρώνει το άλλο.

Μην συνδυάζετε διαφορετικά υλικά

Το ροζ χρυσό, το ασημί ή το λευκόχρυσο είναι όλα όμορφα από μόνα τους όχι όμως όταν τα φοράς μαζί.  Ωστόσο μπορείτε να συνδυάσεις ένα υλικό με κάτι άλλο όπως είναι τα κοράλλια, τα μαργαριτάρια ή οι χάντρες.

Συνδυάστε τα με το ντύσιμο σας

Επέλεξε βραχιόλια με χρώματα που υπάρχουν ήδη στο ντύσιμο σου ή με χρώματα που απλά συνδυάζονται με το ντύσιμο σου.  Το να φοράς βραχιόλια και στους δύο καρπούς είναι διασκεδαστικό οπότε διασκέδασε το.

Μην τα συνδυάζετε με το ντύσιμο σας

Αν θέλεις τα βραχιόλια να ξεχωρίζουν και να είναι το επίκεντρο του look σου τότε δεν είναι ανάγκη να τα ταιριάξεις με τα ρούχα σου.  Μπορείς να φορέσεις ότι θέλεις απλά σιγουρέψου ότι όλη η εμφάνιση δεν είναι περίεργη.

Κράτησε το απλό

Όταν θέλεις να συνδυάσεις βραχιόλια και στους δύο καρπούς με ένα βραδινό ντύσιμο είναι καλύτερο να το κάνεις με απλό τρόπο.  Για παράδειγμα, συνδύασε το βραδινό μαύρο σου φόρεμα με βραχιόλια που ταιριάζουν στο τόνο του δέρματος σου, όπως είναι τα ασημί ή τα χρυσά.  Με αυτόν τον τρόπο τα βραχιόλια δεν θα κλέβουν την παράσταση από το εντυπωσιακό σου ντύσιμο.

Τράβηξε τα βλέμματα

Αγοράζουμε κοσμήματα γιατί μας αρέσουν και θέλουμε να τα δείξουμε.  Φόρεσε τα χρωματιστά σου βραχιόλια με κάτι μονόχρωμο και βγες για ένα ποτό.  Μπορεί όλα τα βλέμματα να μαγνητίζονται στα βραχιόλια σου όμως υπάρχουν και στιγμές που θέλουμε απλά να βγούμε με τις φίλες μας και να το διασκεδάσουμε.

Πρόσθεσέ ένα ρολόι

Ένας ωραίος συνδυασμός όταν φοράς βραχιόλια και στους δύο καρπούς είναι να προσθέσεις και ένα ρολόι.  Απλά σιγουρέψου ότι πηγαίνει με τα υπόλοιπα βραχιόλια.  Για παράδειγμα, αν φοράς πιο κομψά κοσμήματα μην διαλέξεις ένα πλαστικό ρολόι αλλά συνδυάστε ένα λεπτό και μεταλλικό.

Μην φορέσεις άλλα αξεσουάρ

Εάν φορέσεις λίγα βραχιόλια σε κάθε καρπό είναι εντάξει να βάλεις και ένα απλό ζευγάρι σκουλαρίκια αλλά αν φορέσεις πολλά βραχιόλια σε κάθε χέρι και ένα κολιέ ή δαχτυλίδι ή σκουλαρίκι θα φαίνεσαι σαν κοσμηματοπωλείο.

Είναι αλήθεια ότι το να φορέσεις πολλά βραχιόλια σε κάθε καρπό μπορεί να γίνει υπερβολικό αλλά αν γίνει σωστά μπορεί να δημιουργήσεις μια εντυπωσιακή εικόνα.  Απλά λάβε υπόψη αυτές τις συμβουλές, βεβαιώσου ότι δεν το παράκανες και θα μπορείς να τα αναδείξεις σωστά όπου κι αν πας.