Από την αρχαιότητα οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα κοσμήματα για να διακοσμούν τον εαυτό τους, να επιδείξουν τον πλούτο τους και να μεταδώσουν σημαντικά σύμβολα για αυτούς. Οι ίδιοι λόγοι είναι μέχρι και σήμερα, μπορείς να επιλέξεις μια περίτεχνη μεταλλική αλυσίδα επειδή την θεωρείς όμορφη  ή ένα διαμαντένιο βραχιόλι που είδες να φοράει κάποιος διάσημος.

Αλλά ακόμα κάποιοι άνθρωποι φοράνε βραχιόλια για να δείξουν τι είναι σημαντικό για αυτούς μέσω των συμβολικών λίθων, ιατρικές id ταυτότητες, κομποσκοίνια ή και μηνύματα χαραγμένα στο βραχιόλι.

Τι πρέπει να έχεις υπόψη κατά την επιλογή βραχιολιού

Το μέγεθος του καρπού σου

Όταν λέμε ότι το βραχιόλι πρέπει να ταιριάζει με το μέγεθος του καρπού σου, δεν μιλάμε μόνο για το αν ταιριάζει γύρω από τον καρπό σας. Το πλάτος του, το μέγεθος από τις χάντρες και των διακοσμητικών στοιχείων. Θέλεις να επιλέξεις ένα βραχιόλι που να συμπληρώνει την εμφάνισή σου, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να εξετάσετε τη δομή των οστών σου.

Ένας τρόπος για να μετρήσεις τους καρπούς σου είναι  ο δείκτης και ο αντίχειράς σου. Δοκίμασε να τυλίξεις τον καρπό σου με τον δείκτη και τον αντίχειρά σου. Αν μπορεί να αγγίξεις το μεσαίο κόκκαλο του αντίχειρα σου τότε είσαι μικρού μεγέθους, αν απλά κλείνει είσαι μεσαίου μεγέθους και αν δεν κλείνουν τα δάχτυλα σου είσαι μεγάλου.

Βρες το στυλ που σου αρέσει

Βραχιόλια ποδιού

Τα βραχιόλια ποδιού είναι το τέλειο καλοκαιρινό αξεσουάρ δροσερό αλλά και λίγο διαφορετικό. Με καθημερινά φορέματα και  σορτς  σε συνδυασμό με τα αγαπημένα σας σανδάλια θα δείξει υπέροχα.

Photo by: West Coast Boho

Με αλυσίδα

Αν νομίζεις ότι οι αλυσίδες  είναι βαρετές ξανασκέψου το. Πλέον τα σχέδια που έχουν βγει είναι αμέτρητα, με υπέροχα διακοσμητικά που θα ικανοποιήσουν και τον ποιο απαιτητικό.

Photo by: Perlita

Ταυτότητες

Γιατί να μην φορέσετε τις πεποιθήσεις σας στον καρπό σας με ένα κομψό χειροποίητο βραχιόλι. Επίσης μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν ιατρική ταυτότητα.

Photo by: Αmerican Μedical-id

Δερμάτινα

Τα δερμάτινα βραχιόλια μπορούν εύκολα να πάνε από το εκκεντρικό στο casual ντύσιμο και γενικά ταιριάζουν με όλες τις εμφανίσεις.

Photo by: Perlita

Μακραμέ

Ένα must have κομμάτι για την συλλογή σου επίσης διευκολύνουν την προσαρμογή τους σε οποιοδήποτε μέγεθος καρπού.

Photo by: Perlita

 

Μάθε να κάνεις σωστό layering με το ρολόι σου

Θα πρέπει όλα τα βραχιόλια που θέλεις να κάνεις layering να ταιριάζουν με την αισθητική του ρολογιού σου.  Επίσης μπορείς να τα φορέσεις σε διαφορετικά χέρια και όχι όλα μαζί. Πρόσεξε μόνο να μην φορέσεις με το ρολόι σου μεταλλικά βραχιόλια και γδάρεις το καντράν του.

Photo by: Fab Fashion Fix