Τα ear cuffs είναι εκείνα τα σκουλαρίκια που φοράτε χωρίς να χρειάζεται να τρυπήσετε τα αυτιά σας. Τα περισσότερα αυξομειώνονται, έτσι,  δεν υπάρχει ο φόβος πως θα πέσουν ή ότι θα τα χάσεις και είναι ιδανικά για πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Πως τα φοράμε;

Τα ear cuffs τοποθετούνται στο πτερύγιο του αυτιού, τυλίγοντας αυτό το σημείο. Μπορείτε να τα βάλετε στο πάνω μέρος του αυτιού ή ακόμα πιο κάτω, προσαρμόζοντας το μέγεθος.

Πως μπορείς να τα συνδυάσεις;

Υπάρχουν μερικά πιο minimal και κάποια πιο statement με τολμηρές λεπτομέρειες. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με απλούς κρίκους, χρωματιστές χάντρες, διαμάντια, σκουλαρίκια διπλού ή τριπλού σχεδίου και  με πέρλες.

Υπάρχουν ear cuffs από χρυσό, ασήμι, ατσάλι, ορείχαλκος  η κύρια διαφορά τους είναι η τιμή. Ο ορείχαλκος, για παράδειγμα, είναι λιγότερο ανθεκτικό αλλά πολύ φθηνότερο. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη συλλογή σας με ένα ψεύτικο σκουλαρίκι για να δοκιμάσετε αυτή την τάση. Εάν είστε σίγουρες ότι θα σας αρέσει αυτή η τάση, επιλέξτε ένα ατσάλινο ear cuff. Τα ατσάλινα ear cuffs δεν θα μαυρίσουν και δεν θα σας προκαλέσουν αλλεργίες.

Εάν έχετε τρύπες στο πάνω μέρος του αυτιού προτιμήστε σκουλαρίκια και συμπληρώστε με εντυπωσιακά ear cuffs. Μπορείτε να φορέσετε όσα θέλετε χωρίς να κάνετε έξτρα τρύπες.

Εάν σας αρέσει η ιδέα των ear cuffs και έχετε τις κλασικές τρύπες τότε σας έχουμε την λύση!!!!

Και δεν είναι άλλη από τα ear climbers τα οποία καλύπτουν μεγαλύτερο μέρος του αυτιού και συνήθως τυλίγονται πάνω στο αυτί. Ό,τι και να επιλέξετε, σίγουρα δίνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.